Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 У Тетерівський об’єднаній територіальній громаді в приміщенні АЗПСМ с.Дениші відкрито аптечний пункт та денний стаціонар.

Дата: 19.01.2018 14:41
Кількість переглядів: 1513

  

  У с.Дениші 19 січня 2018 року в приміщені амбулаторії  загальної практики сімейної медицини  КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетерівської сільської ради  відбулося урочисте відкриття аптечного пункту та оновленого приміщення денного стаціонару.

   У заході взяли участь голова громади,депутати,медичні працівники, жителі сіл Дениші, Нова-рудня, Улянівка, Михайлівка, Буки та Тригір’я. Всі присутні відзначили важливість відкриття аптеки в селі, оскільки це дозволяє не лише розвивати інфраструктуру, але і за рахунок  того, що аптека розташована в приміщенні амбулаторії, створити додаткові зручності для пацієнтів, які звернувшись до лікаря, можуть одразу придбати необхідні ліки. Звертаючись до громади  її очільник  В.Ільницька привітала усіх присутніх з відкриттям аптеки, та висловила вдячність керівництву товариства « Первоцвіт – фарм» . Завдяки загальним зусиллям все вдалося. «Тепер у жителів села є все для отримання якісної медичної допомоги, амбулаторія з фаховим лікарем, яка оснащена сучасним обладнанням, автомобіль та аптека. Для того щоб люди відчували що про них думають та турбуються про їх здоров’я».

   Після традиційного відкриття представниками місцевої влади, учасники заходу оглянули приміщення аптеки та денного стаціонару, а перші клієнти змогли придбати ліки за помірними цінами. Головний принцип керівників товариства « Первоцвіт – фарм» якість і доступність ліків для людей.

  Всі представники громади сіла, що були присутні на відкритті закладу висловлювали своє задоволення подією, адже тепер вони за найменшої потреби можуть розраховувати на свою аптеку.

   

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь