Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ З ОСОБЛИВОСТЯМИ

Дата: 22.05.2024 13:00
Кількість переглядів: 62

ОБҐРУНТУВАННЯ

ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ  

22.05.2024 року в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» розміщено оголошення щодо закупівлі «М'ясо (Філе куряче, охолоджене; М'якоть без кістки свинна, охолоджена; М'якоть без кістки яловича, охолоджена; Стегно куряче, охолоджене)» КОД ДК 021:2015 15110000-2   М’ясо (UA-2024-01-24-004965-a) за процедурою відкриті торги (з особливостями) очікуваною вартістю 259455,00 (Двісті п’ятдесят дев’ять тисяч чотириста п’ятдесят п’ять гривень 00 копійок), в т.ч. ПДВ.

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня  2020 року № 1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості щодо закупівлі «М'ясо (Філе куряче, охолоджене; М'якоть без кістки свинна, охолоджена; М'якоть без кістки яловича, охолоджена; Стегно куряче, охолоджене)» КОД ДК 021:2015 15110000-2   М’ясо (UA-2024-01-24-004965-a),  повідомляємо:

Обґрунтування доцільності закупівлі. У зв’язку з необхідністю забезпечення харчуванням дітей дошкільного та шкільного віку у закладах освіти Відділу освіти Тетерівської сільської ради Замовник повинен, зокрема, забезпечити себе необхідними продуктами харчування.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги закупівлі визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичної витрати продуктів харчування у попередньому році та обсягу фінансування.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення.  Очікувана вартість обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін, визначеного на базі цін постачальників та враховуючи аналіз ринкових цін та визначена в розмірі 259455,00 (Двісті п’ятдесят дев’ять тисяч чотириста п’ятдесят п’ять гривень 00 копійок), в т.ч. ПДВ.

Розмір бюджетного призначення затверджено тимчасовим кошторисом Відділу освіти Тетерівської сільської ради.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Додається окремим Додатком

ДОДАТОК  2

до тендерної документації 

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ ТА ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

ДК 021:2015 CPV:15110000-2 М'ясо

№ пп

Предмет закупівлі

Одиниці виміру

Орієнтована кількість

  1. 1

М'якоть без кістки яловича, охолоджена

Яловича охолоджена лопаткова частина без кісток – великий шматок, який становить великі шматки м’якуша з обов’язковим відділенням від нього грубої сполучної тканини; м'ясо без кісток, шкіри, хрящів, суглобів та жиру, повинна бути від світло-рожевого до темно-рожевого кольору. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Строк придатності –5 діб при температурі зберігання від 0 °С до плюс 4 °С; 10 діб при температурі зберігання від мінус 1 °С до плюс 1 °С.

Строк придатності від загального строку придатності на час поставки (не менше, ніж) 80%.

Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ 4589:2006, що підтверджується сертифікатом якості або декларацією виробника. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження,  безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються термін реалізації, час  виготовлення позначається у годинах).

Етикетка (ярлик) із зазначенням: повної назви товару, енергетичної цінності, дати виготовлення, кінцевої дати споживання або терміну придатності, ваги товару, відповідність стандарту, назву виробника.

кг

250

  1.  

М'якоть без кістки свинна, охолоджена

Свинина охолоджена лопаткова без кісток – великий шматок, який становить великі шматки м’якуша з обов’язковим відділенням від нього грубої сполучної тканини; м'ясо без кісток, шкіри, хрящів, суглобів та жиру, повинна бути від світло-рожевого до темно-рожевого кольору. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Строк придатності – 5 діб при температурі зберігання від 0 °С до плюс 4 °С; 10 діб при температурі зберігання від мінус 1 °С до плюс 1 °С.

Строк придатності від загального строку придатності на час поставки (не менше, ніж) 80%.

Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ 4590:2006, що підтверджується сертифікатом якості або декларацією виробника.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження,  безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються термін реалізації, час  виготовлення позначається у годинах).

Етикетка (ярлик) із зазначенням: повної назви товару, енергетичної цінності, дати виготовлення, кінцевої дати споживання або терміну придатності, ваги товару, відповідність стандарту, назву виробника.

кг

250

  1.  

Філе куряче охолоджене

Філе охолоджене, без кісток та хрящів, знекровлене, природного кольору, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів; не липке, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Колір м'язової частини - від блідо-рожевого до рожевого, підшкірного та внутрішнього жиру - блідо-жовтий або жовтий.

Строк придатності – 7 діб при температурі від 0°С до  плюс 4°С.

Строк придатності від загального строку придатності на час поставки (не менше, ніж) 80%.

Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013, що підтверджується сертифікатом якості або декларацією виробника.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження,  безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються термін реалізації, час  виготовлення позначається у годинах).

Етикетка (ярлик) із зазначенням: повної назви товару, енергетичної цінності, дати виготовлення, кінцевої дати споживання або терміну придатності, ваги товару, відповідність стандарту, назву виробника.

кг

750

  1.  

Стегно куряче, охолоджене

Стегно охолоджене, добре знекровлене з чистою поверхнею, без згустків крові, природного кольору, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів; не липке, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Колір м'язової частини - від блідо-рожевого до рожевого, підшкірного та внутрішнього жиру - блідо-жовтий або жовтий.

Строк придатності – 7 діб при температурі від 0°С до  плюс 4°С.

Строк придатності від загального строку придатності на час поставки (не менше, ніж) 80%.

Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013, що підтверджується сертифікатом якості або декларацією виробника.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження,  безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються термін реалізації, час  виготовлення позначається у годинах).

Етикетка (ярлик) із зазначенням: повної назви товару, енергетичної цінності, дати виготовлення, кінцевої дати споживання або терміну придатності, ваги товару, відповідність стандарту, назву виробника.

кг

150

* Будь-які посилання в технічних вимогах/технічній специфікації на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, передбачає надання еквіваленту (технічні характеристики еквіваленту не повинні бути гіршими).

Учасник торгів обов’язково додатково повинен надати у складі своєї тендерної пропозиції опис товару, який пропонується, щодо відповідності технічним характеристикам, вказаним у цьому додатку до тендерної документації, з обов'язковим відображенням характеристик товару.      

Загальні вимоги до предмету закупівлі:

Поставка товару здійснюється за заявками замовника. Заявка направляється  Замовником у любій йому доступній формі (письмово, факсом, електронною поштою тощо). Постачальником призначається особа відповідальна за прийом заявок. Наявність відповідальної  особи за отримання замовлень  є обов’язковим. Неприйняття замовлення є недопустимим.

При кожному постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність, якість, умови зберігання та відповідність товару технічним, санітарним нормам згідно з чинним законодавством України.

Маркування, зазначення інформації про товар здійснюється з дотриманням вимог Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018 №2639-VIII.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання (кінцева дата споживання «Вжити до ...» або дата виробництва та строку придатності).

Товар поставляється у споживчій тарі (пакуванні), що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність, товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування та зберігання. Під час транспортування продукти харчування повинні розміщуватись в транспортній тарі (ящиках), встановлених на піддонах, що не уможливлює їх забруднення. Транспортні засоби, якими здійснюватиметься постачання продуктів харчування, що потребують дотримання відповідного температурного режиму, повинні бути забезпечені вимірювальними приладами, які можуть підтвердити температурний режим всередині кузову під час їх транспортування.

На момент постачання товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 80% від дати виготовлення.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами та доповненнями), «Про систему громадського здоров’я» від 06.11.2023 р. №2573-ІХ, іншим правовим актам, що регулюють суспільні відносини у цій сфері та відповідним вимогам державних стандартів, не містити ГМО, шкідливих або небезпечних добавок.

Прийманню не підлягає товар: у пошкодженій упаковці; на який оформлені супроводжувальні документи з порушенням;  без документів, що засвідчують якість; після закінчення терміну придатності до споживання.

Товар повинен постачатися з дотриманням товарного сусідства та дотриманням температурного режиму предмету закупівлі, який вказаний в документах, що посвідчують якість товару.

Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам згідно вимог тендерної документації Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду, такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий, що не відповідає вимогам замовника, Постачальник у термін до чотирьох годин замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. На підтвердження цього Учасник надає гарантійний лист. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасної заміни товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору більше 2 разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання договору.

Замовник має право зробити вибіркове (часткове) лабораторне дослідження товару, який буде постачатися за Договором, на відповідність товару санітарно-гігієнічним нормам та/або якісним, технічним та іншим характеристикам, визначеним в тендерній документації. Результати лабораторних досліджень будь-якої частини товару розповсюджуються на всю партію. Витрати Замовника на лабораторні дослідження в повному обсязі відшкодовує Учасник. У випадку невідповідності товару заявленим вимогам та характеристикам, Замовник має право на дострокове розірвання договору в односторонньому порядку. На підтвердження цього Учасник надає гарантійний лист, в якому погоджується на надання зразка товару, його лабораторне дослідження, а також на оплату послуг з лабораторних досліджень, які проводитимуться акредитованою Національним органом України з акредитації. Оплата повинна бути здійснена протягом 1 (одного) банківського дня з дня надання рахунку-фактури на дані послуги. У разі відмови учасника оплачувати послуги лабораторії або відсутності оплати у встановлений термін, Замовник має право на розірвання договору в односторонньому порядку.

 

У разі, якщо товар, представлений на торги, не відповідатиме технічним та якісним вимогам Замовника або документи Учасника, надані в його пропозиції, не відповідатимуть вимогам цієї документації, пропозицію буде відхилено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь