Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 Січня, 2023 р., 15:38
Тетерівська сільська рада висловлює співчуття рідним та близьким Сергія Миколайовича, який мужньо і сміливо боронив нашу рідну землю від російських окупантів та героїчно загинув за Україну. Прощання із захисником України відбудеться завтра, 22 січня 2023 року о 12.00 годині за адресою с.Буки, вул.Квіткова 14 (у будинку бабусі). Поховання відбудеться орієнтовно о 13:30 на кладовищі села Дениші. Просимо всіх жителів Тетерівської громади віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу нашого Захисника, який поклав своє життя за свободу і незалежність України!
17 Січня, 2023 р., 15:50
 Атеросклероз часто називають  хворобою любителів надмірностей. Вона характеризується утворенням жирових бляшок на стінках артерій. А це найчастіше трапляється в людей, які віддають перевагу смачнішій їжі, міцнішому алкоголю, та ще  й  цигарці «на закуску».
13 Січня, 2023 р., 12:10
Трудові відносини під час воєнного стану в Україні: що змінилося? Воєнний стан кардинально вплинув на всі сфери життя українців, включно з трудовою діяльністю. Коротко і доступно про те, що Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» (№ 2136) змінив для роботодавців і працівників України, які працюють за трудовим договором.
16 Грудня, 2022 р., 14:21
Тетерівська територіальна громада стала учасницею Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь