Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 Жовтня, 2022 р., 08:43
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських обговорень щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території Розміщення садово-дачної забудови на земельній ділянці (кн:1822082200:01:000:1257) розташованої за межами населеного пункту Улянівка на території Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області.
14 Жовтня, 2022 р., 13:12
     Тетерівська громада вшанувала пам’ять військовослужбовців , які полягли у боях та ціною свого життя захистили нашу Незалежність та наблизили день нашої Перемоги.
14 Жовтня, 2022 р., 13:02
Шановні українці, брати і сестри! Вітаю всіх чоловіків і жінок — захисників України. Поки є герої, що попри всі тяготи захищають мирне майбутне наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов’язково переможемо. Ми вже перемогли, бо агресор, що сподівався легко розтрощити нашу країну, отримав могутній народний спротив. Це і є перемога. Бо вже всі зрозуміли, що є країна, є єдиний народ, є воля до захисту свого права на державу і на свободу. Саме цього вони і не очікували. Вони не очікували що ми не населення, а народ. Ми різних національностей і релігій, але в цьому виявилась наша сила, адже ми не стали виясняти хто з нас який, а поєднались та доповнили міць, хоробрість та досвід один одного. І ще, з’ясувалось що лише зустрівшись з війною, ми справді зрозуміли, що таке захисник України. І це тепер назавжди. Україна знає хто вони такі — наші захисники. Молимось за вас — воїни України!
12 Жовтня, 2022 р., 11:07
Внаслідок масованого ракетного обстрілу росії по всій території України окупантами було пошкоджено енергетичну інфраструктуру у багатьох областях. Практично по всій країні на разі спостерігаються перебої системи електропостачання. Саме тому слід заздалегідь підготуватись до відсутності світла в помешканні.
05 Жовтня, 2022 р., 13:29
    Тетерівська сільська рада за участі працівників комунальної організації «Комунальна неприбуткова установа «Центр надання соціальних послуг» Тетерівської сільської ради» та старост старостинських округів відвідали одиноких осіб похилого віку та привітали їх з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку  та висловили їм глибоку вдячність за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.
03 Жовтня, 2022 р., 10:46
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських обговорень щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану земельної ділянки під розміщення будівель громадських та релігійних організацій в с.Тетерівка, вул.Швеченка 25В, Житомирського району, Житомирської області.
29 Вересня, 2022 р., 08:33
Шеринг документів – це новітній спосіб надання копій цифрових документів через застосунок Дія для отримання послуги та ідентифікації особи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь