Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТЕТЕРІВЧАНИ ПІДКОРЮЮТЬ ЖИТОМИР

Дата: 29.05.2017 08:18
Кількість переглядів: 982

         Відбувся традиційний Житомирський відкритий міський фестиваль-конкурс дитячої творчості "ДИТЯЧЕ БАЖАННЯ", в котрому взяли участь колектив та аматори художньої самодіяльності Будинку культури Тетерівської об'єднаної громади. 


           Серед великої кількості учасників зі всієї області в різноманітних номінацііях вокалу та хореографії , вокальний ансамбль "Голос'ОК" (керівник-заслужена артистка України В.С. Тепла) та його окремі солісти достойно представили с. Тетерівку та Житомирський район на сцені Палацу культури м.Житомира. Завдяки своїй творчій майстерності, артистизму та вдало підібраному репертуару, учасники колективу стали лауреатами пісенного конкурсу. Дружніми оплесками глядачі зустріли патріотичну пісню Едуарда Ханка з українською версією тексту знаного житомирського поета Михайла Жайворона "Наша армія". Не байдужими глядачі були і до солістів колективу: Артема Габзівського ("Моя сім'я"),Іларії Купчинської ("Літо") та Руслани Куколенко ("Україночка"). 


      Щира вдячність родині Габзівським Юрію та Вікторії за небайдужість,місцевий патріотизм та підтримку вокального колективу.тетерівчан.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь