Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

15 Березня, 2024 р., 12:07
Шановні жителі громади! Запрошуємо усіх небайдужих долучитися до благодійної акції на підтримку наших військових «підпиши та подаруй українську книгу Захиснику України». Організаторами акції є Свято-Михайлівський кафедральний собор (настоятель о.Богдан), мережа міських бібліотек під брендом «ЛІТтера» та нотаріус Віктор Доброльожа.
12 Березня, 2024 р., 14:17
До Омбудсмана України, звернувся заявник щодо здійснення стосовно нього невідомими особами шахрайських дій з використанням його персональних даних, що спричинило списання коштів з його банківської картки.
12 Березня, 2024 р., 14:07
Для службовців органів місцевого самоврядування  Тетерівської сільської ради 12.03.2024 року захід провела  представниця ГО "Правозахисна асоціація" Фрірайтс"  Олена Коваленко разом з майором поліції Катериною Грабчук, старшими лейтенантами поліції Тетяною Кривенко та Ярославою Гірською  був проведений Інформаційно-просвітницький захід "Захист персональних даних під час війни".
06 Березня, 2024 р., 13:36
Кожен з нас щодня робить власний вибір:  зберегти життя нашої планети  чи сприяти її загибелі. Так, мешканець  с.Тетерівка   Данильчук  Олександр  у вихідні дні  організував  прибирання  території в районі  МВ «Грінвуд»  пров.Джерельний.   За власні кошти закупив мішки  і  разом  з сусідами ( 3 дорослих та 4 дітей)  очистили територію,  назбиравши  20 мішків сміття.   Своїм  прикладом   дорослі  вчать  дітей  дбайливо  ставитися  до  навколишнього  середовища.  
06 Березня, 2024 р., 11:03
Служба у справах дітей Тетерівської сільської ради висловлює слова щирої вдячності Міжнародній благодійній організації "Люмос" за неодноразове надання пакетів екстреної допомоги для підтримки незахищених дітей та сімей нашої територіальної громади.
26 Лютого, 2024 р., 15:44
24 лютого, 2 річниця від початку злочинного повномасштабного вторгнення росії в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яка триває вже 10 років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь