Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 Грудня, 2023 р., 14:13
До сільської ради с.Тетерівка завітали колядники - учасники студії "Голос" під керівництвом Валентини Теплої. Веселими колядками вони сповістили про народження Сина Божого та привітали колектив сільської ради. На знак вдячності сільський голова Валентина Ільницька пригостила дітей солодощами.
22 Грудня, 2023 р., 09:43
20.12.2023 відбулося засідання робочої групи з питань доступності послуг об’єктів соціальної роботи в громадах, співробітництва з іншими територіальними громадами, підвищення рівня інклюзії, у тому числі задля попередження конфліктів в громаді різних сферах життя місцевого населення Тетерівської об’єднаної територіальної громади спільно з представниками організації «Говерла» на якій обговорювалось питання доступності послуг об’єктів соціальної роботи в громаді, співробітництва з іншими територіальними громадами, підвищення рівня інклюзії, у тому числі задля попередження конфліктів в громаді різних сферах життя. Було досліджено п’ять об’єктів Тетерівської громади, спеціалістами організації «Говерла», з питань доступності даних приміщень для людей з інвалідністю.
20 Грудня, 2023 р., 13:19
З 18 грудня 2023 року в Тетерівській громаді розпочалося громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку громади на період до 2027 року. Наступного дня, 19 грудня, в приміщенні будинку культури с.Тетерівка пройшло громадське слухання (обговорення) проєкту Стратегії розвитку громади на період до 2027 року та Плану заходів із її реалізації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь