Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

07 Грудня, 2023 р., 13:57
В населених пунктах громади відбулись покладання квітів до місць поховань загиблих учасників російсько-української війни, учасників АТО.
27 Листопада, 2023 р., 14:11
Довгий час будівля старостату села Дениші мала проблеми з опаленням. Відсутність газу та постійне навантаження на електромережі спричиняли періодичні проблеми. Тим паче крім старостату в будівлі знаходиться відділ освіти, служба у справах дітей, бібліотека та культурний простір.
24 Листопада, 2023 р., 09:46
Стратегія розвитку громади запроваджується через План заходів їз її реалізації (скорочено – ПЗР), без нього стратегія – лише дослідження. ПЗР – жорстка конкретика: що робитиме громада, коли, де, за допомогою яких ресурсів, для чого. Останнє питання ключове, адже будь має відповідати визначеним пріоритетам. При цьому гроші – не головне, адже їх можна заробити, це завжди інструмент для досягнення цілей, а не навпаки.
17 Листопада, 2023 р., 10:53
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських обговорень щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки,1822087200:02:002:0536 з метою зміницільового призначення з "для ведення особистого селянського господарства" на "для будівництва та обслуговування житлових будинків та споруд" с.Тетерівка, Житомирського району Житомирської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь