Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 Вересня, 2023 р., 15:08
В Тетерівській громаді відбувся обласний семінар «Зразкові музеї при освітніх закладах» для педагогічних працівників відповідальних за музейну та екскурсійно-краєзнавчу роботу закладів позашкільної та загальної середньої освіти Житомирської області.
19 Вересня, 2023 р., 09:47
Минулого тижня Тетерівська громада отримала новий екскаватор-навантажувач в рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА», що став можливим завдяки  Агентству США з міжнародного розвитку та щирій підтримці американського народу. 
11 Вересня, 2023 р., 10:04
6 вересня 2023 року в приміщенні будинку культури села Тетерівка відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Тетерівської територіальної громади. В засіданні взяли участь члени робочої групи на чолі з сільським головою Валентиною Ільницькою, експерт із розробки місцевих стратегій розвитку Володимир Бойко та жителі громади, які виявили бажання долучитися до її розробки. Під час першого засідання Володимир Бойко, презентував учасникам засідання напрацьований разом із членами робочої групи соціально-економічний аналіз громади, а також результати опитування мешканців громади, окремо – підприємців місцевого бізнесу, що разом складають профіль громади. Під час презентації учасники обговорили отримані висновки й запропонували власні доповнення до тексту профілю. Зокрема, стосовно деяких економічних показників, можливостей розвитку галузі рекреації, туристичної інфраструктури та наявних маршрутів, пояснень міграційних процесів на території громади, діяльності у сфері культури, позашкілля.  Другою частиною засідання стало проведення фокус груп за такими напрямами: організація управління територією громади; інженерна інфраструктура,  використання території, просторове планування; економіка (промисловість, сільське господарство, сфера сервісу, в т.ч. – туризм); природне середовище та енергетика; соціальна та гуманітарна сфера, суспільство, людський капітал. До цієї роботи долучилися також старшокласники Тетерівського ліцею та директорка закладу Олена Самолюк. Учасники провели галузевий SWOT-аналіз зазначених складових громади – для уточнення матеріалів профілю. На другому засіданні, що заплановано на останні числа вересня планується сформулювати стратегічне бачення розвитку громади та її основні пріоритети.
08 Вересня, 2023 р., 14:27
Шановні громадяни, інформуємо вас, що колектив нотаріальної контори Віктора Доброльожи перебуває у відпусці! Прийом громадян, надання консультацій з реєстрації, заведення спадщини, реєстрації довіреностей вестись не буде! Але вже 18 вересня ми відновимо свою роботу, тому ласкаво просимо!
04 Вересня, 2023 р., 14:05
Житомирське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до п. 9 Протоколу № 1 засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 10 березня 2023 року, Протоколу № 13 засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Житомирській обласній військовій адміністрації від 31.08.2023 року, наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за № 634 від 29.08.2023, в другій половині вересня 2023 року планується проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу з урахуванням Закону України від 24.02.2022 № 2102- ІХ Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні». Осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу буде проводитись наземним розподілом принад, які містять високо імунну, безпечну вакцину. Під обробку підлягає територія Житомирського району.
04 Вересня, 2023 р., 11:33
Керівник футбольного гуртка (вчитель) Тарас Вікторович Цехотський поділився гарною новиною, що 02.09.2023р. діти футбольної команди Тетерівського ліцею брали участь у турнірі «Кубок Римсько-Католицького Єпископа о.Віталія Кривицького», в наполегливій боротьбі зайняли перше місце і отримали кубок з рук самого Єпископа. Подякував всім учасникам які брали участь у змаганні та сільському голові  Ільницькій Валентині Францівні за допомогу організації змагання , транспортування і придбання футбольного інвентарю.
29 Серпня, 2023 р., 14:53
29 серпня, наша країна відзначає День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності. Ми знаємо за що б’ємося і за що помирають найкращі сини та доньки України. Знаємо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої гинуть наші співвітчизники! Схиляємо голови перед близькими та рідними кожного захисника і захисниці, в пошані до кожного нашого Героя, адже жодні слова не зможуть вгамувати цей біль втрати. Вічна пам’ять загиблим Героям! Слава і честь живим захисникам України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь