Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

08 Червня, 2023 р., 10:23
Профілактика нещасних випадків – складова безпеки праціОсновними причинами настання нещасних випадків та професійних захворювань (отруєнь) є невиконання вимог інструкцій з охорони праці, особиста необережність потерпілого, травмування (смерть) внаслідок протиправних дій інших осіб, невиконання посадових обов’язків, порушення вимог безпеки під час експлуатації транспорту загального користування та незадовільний стан виробничого середовища (перевищення гранично допустимого рівня небезпечних та шкідливих виробничих факторів).
07 Червня, 2023 р., 14:48
АТ ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ "ЖИТОМИРГАЗ" ІНФОРМУЄ що 08.06.2023р. з 9:00 до 17:00 за адресами: с.Дениші вул.Рад 25, вул.Чуднівська 3,3А,4,4А,5,5А,6,26, та в с.Тригір'я  будуть проводитись аварійні роботи з усунення витоку газу на розподільчому газопроводі низького тиску. У зв'язку з даними заходами буде припинено розподіл газу абонентам
06 Червня, 2023 р., 16:18
АТ ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ "ЖИТОМИРГАЗ" ІНФОРМУЄ що 07.06.2023р. за адресою село Висока Піч вул. Воронкіна буд 3 будуть проводитись аварійні роботи з усунення витоку газу на розподільчому газопроводі низького тиску. У зв'язку з даними заходами буде припинено розподіл газу абонентам населеного пункту.
31 Травня, 2023 р., 16:03
Військова частина відзначила нашого земляка Михневича Руслана Павловича, який несе службу у Збройних Силах України. Від всієї громади хочемо подякувати Руслану Павловичу за те, що наближаєте нашу країну до перемоги та побажати міцного здоров'я, успіхів та чекаємо на повернення додому. Низький уклін всім нашим захисникам і захисницям! Слава Україні!
26 Травня, 2023 р., 07:50
Онлайн-проект покликаний поглибити знання з історії України, розповісти маловідомі факти та сформувати новий погляд на вивчення історії.
24 Травня, 2023 р., 08:56
Україна протягом останніх років переживає складні події, які безпосередньо впливають на життя людей. Через війну на Сході країни тисячі людей були вимушені залишити свої домівки та переїхати в інші міста України, відчути на собі втрати близьких та травми від насильства. Також, проблема алкогольної та наркотичної залежності поширена не тільки в Україні, але й у всьому світі, і вимагає негайного вирішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь