Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«На крилах юності»

Дата: 29.06.2017 09:48
Кількість переглядів: 1231

               25 червня 2017 року, на оновленій сцені села Дениші відбувся 11 пісенний молодіжний конкурс-фестиваль "На крилах юності", присвячений Дню молоді. Більше 30 учасників конкурсу виступили у декількох номінаціях. Кращих з кращих було відзначено грошовими преміями та цінними дарунками. А, кращими виявились солісти та гурти Тетерівського Будинку культури. Гран – прі фестивалю, перше та друге місце в різних номінаціях отримали аматори Тетерівки.


         На фестиваль завітали яскраві гості, учасники туристичного туру "Вишиваний шлях". Тур «Вишиваний Шлях» - це дивовижна подорож найкрутішими місцями України, яку здійснюють четверо популярних українських мандрівників протягом 5-28 червня 2017 року. Після фестивалю, вони завітали до Палацу Терещенків, обнялися з дубами-Патріархами, дізналися декілька цікавинок про Тригірський монастир і вирушили далі. За словами гостей, все відбулося на найвищому рівні.

   
              З вітальним словом виступив голова Житомирської РДА Сергій Микитюк: "Молодість, це не вік. Це стан душі. Тож, залишайтеся завжди молоді! І нехай цей фестиваль надасть крила найталановитишім учасникам, які обовязково досягнуть в майбутньому всесвітньої слави."


       Підтримати учасників на сцені взялися і улюбленці району оновлений гурт "Джерела", та талановита сімейна пара Олександра та Яніни Яремчук (доречі, Яніна нещодавно отримала почесне звання Заслужена артистка України). 


              Майстер-класи з лозоплетіння та виробів із соломи представили майстрині Тетерівської ОТГ та  Житомирського району. Смачна юшка та картопля на відкритому вогні, теж прикрасили хід всього свята.

Організатор свята відділ культури та туризму Житомирської райдержадміністрації разом з Тетерівською ОТГ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь