Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День вшанування пам’яті і примирення у Тетерівській ОТГ

Дата: 10.05.2017 10:20
Кількість переглядів: 983

           Минають роки, відлітають у вічність… Більше півстоліття минуло з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли гармат, прийшов мир, настала тиша, за яку заплачено ціною життя мільйонів людей. Хто візьметься підрахувати, скільки вони могли б зробити, скільки б могли пізнати радісних хвилин... Все далі відходять грізні роки Другої світової війни. Але не згасає пам'ять про тих, хто приніс на вівтар Великої Перемоги своє життя, хто поліг у боях заради щастя інших.

           Як тільки вберуться у чарівні білі квіти сади навесні, засвітять дивовижні свічки каштани, а повітрі розіллється тонкий і ніжний аромат, в бузкових кущах заллються піснями невсипущі солов’ї, а вся земля випромінюватиме радість і щастя,  нестримну жагу до життя, в один з таких прекрасних днів, 9 травня, ми відзначаємо велике свято – День Перемоги!

            У цей прекрасний весняний день  всі жителі нашої громади віддають данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо. Голова Тетерівської об’єднаної територіальної громади Ільницька В.Ф., всі працівники Тетерівської сільської ради, учні Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Денишівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.Г. Бондарчука, Корчацької ЗОШ І-ІІ ступенів, працівники Тетерівського будинку культури, жителі громади  вшанували загиблих у Другій світовій війні та поклали квіти до пам’ятників у селах:

 Тетерівка, Перлявка, Корчак, Дениші, Улянівка, Нова Рудня, Руденька

Фото без опису

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь