Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У ДЕНИШАХ ВІДКРИВСЯ ДИТЯЧИЙ САДОЧОК «СОНЕЧКО»

Дата: 25.09.2016 10:36
Кількість переглядів: 1438

Фото без опису

23 вересня відкрив свої двері для дітлахів ще один дитячий садочок, на цей раз на  території Тетерівської об’єднаної територіальної громади – Денишівський дошкільний навчальний заклад «Сонечко». Після капітального ремонту колишньої початкової Денишівської школи двоповерхова будівля перетворилася на затишний, комфортабельний, оздоблений за сучасними вимогами дитячий заклад.

Капітальний ремонт дитячого садка здійснено за рахунок державної субвенції у сумі 2,6 млн. грн. А за рахунок коштів місцевого бюджету – 293 тис. грн.– профінансовано облаштування підлоги. Дитсадок розрахований на 70 дітей. Має автономну котельню на твердому паливі, пральню, 3 ігрові зони та спортивний майданчик. Полагоджено інженерні системи, встановлено охоронно-пожежну сигналізацію, замінено вікна і двері, здійснено благоустрій території.

Фото без опису

У відкритті дошкільного закладу взяли участь почесні гості: в рамках робочого візиту до Тетерівської об’єднаної територіальної громади на свято приїхав віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва, ЖКГ України Геннадій Зубко, виконуючий обов’язки голови ОДА Ігор Гундич, голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Микитюк, начальник районного відділу освіти Вікторія Каменчук, начальник обласного управління освіти та науки Вадим Калінін, голова Тетерівської ОТГ Валентина Ільницька, депутати Житомирської районної ради та Тетерівської сільської ради.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Як завжди, за доброю традицією, вітаючи з новосіллям дошкільнят громади та їхніх вихователів, гості вручили багато подарунків – від побутової та навчальної  техніки до наборів найрізноманітніших іграшок. Від імені батьків зі словами подяки звернулася до присутніх голова батьківського комітету садочка Наталія Кулеша, від імені працівників дитячого садочка – завідуюча Ірина Щербатюк. Вихователі, викладачі садочка та його маленькі вихованці підготували для гостей цікавий концерт.

Фото без опису Фото без опису

Голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Микитюк наголосив на тому, що Тетерівська ОТГ – це яскравий приклад для інших громад, що об’єднання дає свої плоди, підвищується ефективність співпраці різних гілок влади. Насамперед  від самого населення  залежить подальше вдосконалення та розвиток в своїх громадах, від його ініціативи і дієвості.

«Об’єднані територіальні громади стають сильними та самодостатніми. Фінансова децентралізація дає їм можливість розбудовувати соціальні об’єкти та інфраструктуру. Громади отримали можливості й кошти, за якими вже сьогодні – відкриття дитсадків, шкіл, лікарень, відбудова доріг. Люди відчули переваги реформи, і цей процес незворотній»,– наголосив Геннадій Зубко.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь