Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Затверджено Стратегія розвитку Тетерівської ОТГ до 2020 року

Дата: 11.04.2018 14:18
Кількість переглядів: 996

Тетерівська об'єднана територіальна громада увійшла до, поки що, невеликої кількості громад Житомирської області, які сформували стратегії свого розвитку на найближчі декілька років.

Стратегічний  план розвитку Тетерівської об’єднаної територіальної громади до 2020 року було затверджено депутатами 28 березня 2018 року на 35-ій сесії I скликання.

Над розробкою документу працювали безпосередньо мешканці нашої громади. Процес розробки документу зайняв понад 6 місяців (вересень 2017р.-березень 2018р.). За даний період було здійснено соціально-економічний аналіз громади, організовано та проведено опитування мешканців громади та представників бізнесу щодо виявлення основних потреб та проблемних питань в громаді, проведено ряд стратегічних сесій та робочих зустрічей, десятки консультацій.

Від імені громади висловлюємо вдячність Жанні Соловйовій - експерту із регіонального розвитку, голові правління Фонду громади Житомира за консультаційну підтримку та супровід у підготовці стратегічного документу Тетерівської громади.

Стратегічний план розвитку Тетерівської громади є своєрідним дороговказом руху громади у наступні декілька років. Основні сфери зосередження зусиль спрямовані на забезпечення стійкого розвитку економіки громади, зміцнення та розвиток малого та середнього підприємництва, а також покращення інфраструктури громади, якості життя мешканців та створення безпечного для життя і здоров'я довкілля у громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь