Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дружній візит польської делегації до Тетерівської громади

Дата: 08.06.2018 08:33
Кількість переглядів: 2831

  30.05.2018р. в рамках договору про співпрацю на терени Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області завітала делегація гміни Яблонна Люблінського воєводства Республіки Польща. Учасниками делегації були як дорослі так і учні освітніх закладів гміни Яблонної

   Учасники делегації з 30.05. по 05.06 проживали у  санаторії «Дениші», за цей час мали змогу познайомитися з історією нашого краю побувавши на цікавих  екскурсіях «Поліською швейцарією»: скеледром, дамба, Палац Терещенків, Тригірський Свято-Преображенський монастир; в м. Житомирі, музеї космонавтики ім. С.П. Корольова, в м. Бердичеві, в м. Андрушівка та відвідали Семенівську ОТГ.

    Також учні польських освітніх закладів відвідали Денишівську ЗОШ І-ІІІ ступенів  імені В.Г. Бондарчука, Тетерівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Польський дім в м. Житомирі, взяли  участь у заходах присвячених Дню Захисту дітей в с. Тетерівка, вболівали за команду Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів «Козацькі шершні» на обласному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») в с. Зарічани.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь