Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04 жовтня в Тетерівці, на майданчику біля Будинку культури, в рамках Всеукраїнського змагання "Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine "!, учнями молодших класів Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено захід «Моя безпека на дорозі».

Дата: 11.10.2019 14:38
Кількість переглядів: 1096

Глядачами, та фактично учасниками заходу, стали учні 1-4 класів, батьки, вчителі шкіл та вихователі дитячих садочків, батьки, працівники та відвідувачі сільської ради та жителі Тетерівської громади.

Головною темою заходу, на яку хотіли звернути увагу молодші члени команди Тетерівської школи, стала тема про види пішохідних переходів та правила переходу регульованого та нерегульованого перехрестя. Дане питання є надзвичайно актуальним для жителів Тетерівської громади, адже через села громади проходить траса державного значення, а жителі громади постійно відвідують обласний центр, який знаходиться зовсім поруч.

Маленькі школярики читали вірші про важливість дотримання правил дорожнього руху та про види розмітки, якою позначають пішохідні переходи на дорозі. Також на макеті перехрестя, на якому були встановлені електрифіковані світлофори, діти вчилися правильно переходити дорогу в ролі пішоходів, а також проїжджати перехрестя в ролі водіїв транспортних засобів на сигнали світлофора та регулювальника.

В приміщенні Будинку культури демонструвалась виставка дитячих малюнків на тему «Дорожній рух – і я!», які напередодні малювали учні молодших класів Тетерівської школи. Також, поруч з малюнками, усі присутні знайомились із лего-містечком яке змайстрували маленькі школярики.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь