Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкритий урок з "Правил дорожнього руху та безпеки велосипедистів" в Тетерівській ЗОШ

Дата: 24.10.2019 19:18
Кількість переглядів: 1318

Фото без опису24 жовтня 2019 року на подвір’ї Тетерівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, в рамках завдання ІІ етапу Всеукраїнського змагання "Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine", було проведено відкритий урок для мешканців грамади «Правила дорожнього руху та безпека велосипедистів». Заняття спільно проводили працівники Житомирського РВ Національної поліції та члени команди Тетерівської школи.

Відповідно до завдання ІІ етапу змагання було проведено обговорення проблем, які суперечать сучасним нормам дорожньої безпеки громади. В обговоренні взяли участь представники учнівського та педагогічного колективів, батьки школярів, жителі Тетерівської громади та представники сільської ради. Під час обговорення визначено два основні напрямки, які потребували звернення уваги дітей, жителів громади та водіїв транспортних засобів, зважаючи на те, що через населені пункти громади проходить траса державного значення.

Перший напрямок, це знання та дотримання велосипедистами правил дорожнього руху та безпека велосипедистів.

Друга проблема, це перевищення швидкості водіями транспортних засобів в населених пунктах.

Відповідно до цього, дирекцією школи та представниками команди, було надіслано звернення до Житомирського РВ Національної поліції з проханням провести спільний відкритий урок для водіїв велосипедів.

Під час заняття школярі, їх батьки та жителі громади пригадали основні дорожні знаки, які мають знати велосипедисти. Також було звернуто увагу на рух дітей на велосипедах через трасу, яка проходить через селище. Особливу увагу виступаючі звернули на власну безпеку велосипедистів та на те, якими засобами безпеки повинен бути обладнаний велосипед.

Після заняття члени команди провели флеш-моб на перехресті біля школи. Діти тримали власноруч виготовлені плакати із закликами до водіїв автомобілів не перевищувати швидкість в населених пунктах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь