Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фотоконкурс!!!

Дата: 01.07.2020 11:00
Кількість переглядів: 10930

Фото без опису

Департамент культури, молоді та спорту облдержадміністрації, Житомирський обласний туристичний інформаційний центр оголошують відкритий обласний конкурс туристичної фотографії з нагоди Дня туризму. Участь у Фотоконкурсі безкоштовна. Право взяти участь у Фотоконкурсі мають всі бажаючі.

Метою конкурсу є:

популяризація туристичних об’єктів та історико-культурної спадщини, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності мешканців та гостей Житомирської області, сприяння налагодженню творчих зв’язків і обміну досвідом між фотографами, мандрівниками та ін. учасниками конкурсу, підтримка сучасних тенденцій і технологій у фотомистецтві, ілюстрація засобами сучасного фотомистецтва краси та атрактивності туристичної Житомирщини.

 

Вимоги:

 

1) У Фотоконкурсі беруть участь всі бажаючі фотомайстри та фотоаматори. Вік необмежений.

2) До участі у Фотоконкурсі не допускаються фотографії:

- на яких зображені елементи насильства, політики, терору, алкоголю, тютюну, расової, національної, етнічної чи релігійної дискримінації;

- не відповідають умовам Фотоконкурсу;

- не були зареєстровані та надані пізніше вказаного терміну.

 

3) Один автор може подати до 10 робіт, як кольорових, так і чорно-білих, розміром 20 х 30 (Подача робіт у друкованому варіанті є обов’язковою умовою конкурсу, окрім номінації «Супер селфі zhtGO»). На кожній світлині необхідно зазначити назву, місце, де було зроблено фото та псевдо автора. В окремому запечатаному конверті, підписаному псевдо, подаються повні дані автора: прізвище, ім’я, по-батькові, адреса, контактні телефони. Всі роботи обов’язково подаються також в електронному варіанті у форматі JPG (з роздільною здатністью 300 dpi) на електронних носіях для можливого видання каталогу (буклетів) та розміщення на сайті. Для участі в номінації «Супер селфі zhtGO» обов’язковою умовою є публікування фото у соц. мережах фейсбук та інстаграм з відміткою туристичного інформаційного центру та #Суперселфі zhtGO.

4) До участі в конкурсі допускаються лише фотороботи, відзняті на території Житомирської області.

Номінації фотоконкурсу:

 

Назва номінації

Опис

«Захоплення природою»

Природні туристичні об’єкти, унікальні природні зони Житомирщини, заповідники, заказники, урочища.

«Архітектурне натхнення»

Храми, пам’ятники, скульптури, музеї, фонтани та інші архітектурні туристичні об’єкти.

«Яскрава мить»

Фото з різноманітних подій, фестивалів, свят, заходів та ін.

«Супер селфі zhtGO»

Селфі на фоні туристичних об’єктів Житомирської області.

 

Таймінг фотоконкурсу:

Прийом робіт починається з 22.06.2020 р.

Кінцевий термін подання конкурсних робіт 07.09.2020 р.

Підсумки Фотоконкурсу будуть опубліковані на сторінках у соц. мережах департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та офіційному веб-сайті Житомирського обласного туристичного інформаційного центру 21.09.2020

Відібрані фотороботи експонуються на виставці у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Ольжича (м. Житомир, Новий Бульвар, 4) з 25.09.2020 р. по 16.10.2020 р.

Беручи участь у конкурсі, учасники засвідчують власне авторство на подані роботи та надають право організаторам конкурсу на використання поданих фоторобіт у некомерційних промо-проектах.

Фотороботи після проведення конкурсу авторам не повертаються.

Фотографії подаються авторами особисто або поштою за адресою: вул. Мала Бердичівська, 25, м. Житомир, 10014, КУ «Туристичний інформаційний центр» ЖОР, каб.51, 4 поверх.

- Положення про відкритий обласний конкурс туристичної фотографії з нагоди Дня туризму (натисніть щоб завантажити)

Довідки за телефоном: 47-44-20, або поштою zhotic@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь