Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У селі Перлявка Тетерівської об'єднаної громади відбулося відкриття цілодобового пункту базування швидкої допомоги.

Дата: 21.09.2020 10:09
Кількість переглядів: 12451

Сьогодні у селі Перлявка Тетерівської об'єднаної громади відбулося відкриття цілодобового пункту базування швидкої допомоги. Зазначений пункт працюватиме цілодобово та обслуговуватиме майже 10 тис. мешканців громади і не тільки. Новостворена швидка забезпечена найбільш необхідним обладнанням, виробами медичного призначення,медикаментами та автомобілем.

Участь у заході взяли голова Тетерівської об'єднаної громади Ільницька Валентина Францівна , керівник Житомирського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф - Мошківська Світлана Андріївна, депутат обласної ради Ходак Ігор Євгенович, депутати Тетерівської громади та мешканці.

Голова громади привітала мешканців, медичні колективи "швидкої допомоги" та центру сімейної медицини із визначною подією, адже спільними зусиллями ми маємо на території громади сучасний пункт надання швидкої допомоги, відтак медична допомога максимально наблизилася до жителів села.

Керівник центру первинної медико-санітарної допомоги Ватраль Сергій Леонідович наголосив, що система охорони здоров'я повинна забезпечити якісні зміни в інтересах поліпшення та задоволення потреб населення в отриманні медичної допомоги в тому числі і мешканців села.

Керівник Житомирського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф після огляду оновлених кабінетів висловила задоволення проробленою роботою та сподівання ,що ця непересічна подія спонукатиме медичні колективи обох центрів плідно працювати та виконувати життєво важливу місію -вчасно та сумлінно надавати медичну допомогу мешканцям територіальної одиниці.

Медичні колективи Центру первинної медико-санітарної допомоги та екстреної медичної допомоги, мешканці громади висловили подяку сільському голові Валентині Францівні Ільницькій та депутатському корпусу громади за сприяння в допомозі у відкритті закладу.

Маючи на території громади зазначений пункт надасть можливість оперативно надавати швидку медичну допомогу та вчасно проводити госпіталізацію хворих до спеціалізованих закладів охорони здоров'я.

P.S. Адже життя людини це найцінніший скарб, який потрібно берегти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь