Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сміття чужим не буває!

Дата: 29.12.2020 08:50
Кількість переглядів: 3789

КП «Тетерів 2017» за підтримки Тетерівської сільської ради провели роботу з ліквідації стихійного сміттєзвалища яке знаходиться поруч з трасою Т0601 на відрізку автодороги Висока Піч - Залужне. Масу пакетів із сміттям, пляшок, побутових відходів, які накопичувались роками було вивезено.

Але, незважаючи на всі попередження, стихійні сміттєзвалища продовжують з’являтись. Побутові відходи складуються на полях, біля пустуючих садиб, у природних рельєфних утвореннях — низинах та ярах. Це все призводить до забруднення населених пунктів та прилеглих територій, незадовільного естетичного вигляду сіл, становить екологічну небезпеку, оскільки стічні води, насичені забруднювальними речовинами, потрапляють у водні об’єкти.

Зазначимо те, що створюють такі сміттєзвалища, самі ж жителі села або люди, які проживають поряд. Тому, для того, щоб зменшити кількість сміттєзвалищ, кожен громадянин повинен почати з себе та на благо свого села просто не кидати сміття на вулицях, узбіччях та лісі. Тільки тоді, коли самі ж жителі будуть дотримуватись правил благоустрою, рідне місце буде безпечним та чистим.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь