Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінари-тренінги із новопризначеними старостами громади

Дата: 09.03.2021 14:32
Кількість переглядів: 1485

15 лютого та 01 березня 2021 р. за ініціативи Тетерівського сільського голови п. Ільницької В.Ф. відбулися семінари-тренінги із новопризначеними старостами громади. Перед присутніми виступив приватний нотаріус Віктор  Доброльожа, яким презентував спеціально підготовлений для цієї мети (як в паперовому, так і в електронному форматах) Методичний посібник з питань вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування Житомирського району. При цьому особливу увагу приділялося повноваженням (компетенції) посадових осіб органів місцевого самоврядування в частині вчинення ними нотаріальних дій (у першу чергу ? при посвідченні заповітів та/або довіреностей), подання інформації щодо них (заповнення заяв згідно Додатку 1) до Єдиного реєстру довіреностей та Спадкового реєстру відповідно, веденню реєстру нотаріальних дій тощо.

Одночасно було проведено практичне заняття із запроваджено дистанційного консультування громадян Тетерівської ОТГ у вигляді надання онлайн-послуги «Безоплатна консультація нотаріуса» шляхом використання сервісу в додатку Zоом ( відповідно до Розпорядженння від 11.02.2021 за № 19-О).

 Окрім старост Тетерівської громади, у вказаних заходах активну участь  брали також секретар ради п. Козел. Л.І., керівник ЦНАПу п. Діжа М. А. та головний спеціаліст  п. Осінський Є.Л.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь