Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Термінове засідання робочої групи щодо ремонту доріг

Дата: 23.03.2021 14:22
Кількість переглядів: 920

19 березня в Тетерівській сільській раді відбулося термінове засідання робочої групи щодо  вирішення питання ремонту доріг місцевого значення.

У засіданні взяли участь Тетерівський сільський голова Валентина Ільницька, староста Високопічського старостинського округу К. Котвіцька, депутати сільської ради, заступник голови Житомирської РДА Віктор Полковський, голова Громадської ради при Житомирській РДА Ірина Шевцова, представники поліції, керівники кар'єрів, що працюють на території Тетерівської громади, місцеві жителі.

Фото без опису

Днем раніше жителі села Покостівка вийшли перекривати дорогу, що веде до сусіднього села Старошийка. Громада обурена тим, що великогабаритні автомобілі з продукцією кар’єрів пошкоджують дорожнє покриття - жителі вимагають ремонту дороги.

Фото без описуСвою позицію висловила і сільський голова Валентина Ільницька, адже дана проблема обговорювалася з представниками кар’єрів в грудні місяці та дійшли згоди що проведення ремонтних робіт будуть проводитись з настанням сприятливих погодних умов.

На засіданні робочої групи 19 березня було знайдено порозуміння - сподіваємося, тим самим буде поставлено крапку у цьому болючому питанні.

Фото без опису

Представники кар’єрів пообіцяли зробити все для ремонту дороги.

Валентина Ільницька наголосила на важливості того, що такі підприємства працюють на території громади, створюючи робочі місця, поповнюючи бюджет. Але важливо, аби від їх діяльності не страждали дороги, і люди не відчували дискомфорту.

Фото без описуДо вирішення питання долучилися представники поліції, облавтодору, депутати, керівництво Житомирської РДА, представники Громадської ради при Житомирській РДА.

Вже встановлені вагові комплекси, які обмежать рух перевантажених автомобілів.

На даний час розробляються схеми  проїзду транспорту, що доставляє продукцію кар’єрів, в об’їзд центральних доріг та, як тільки з’явиться можливість, буде проводитися ремонт дорожнього покриття.

Фото без описуТакож була проведена окрема зустріч Тетерівського сільського голови з перевізниками. Адже через відсутність нормальної дороги були перебої з громадським транспортом. Ця проблема також буде незабаром вирішена.

Найближчим часом буде проведено ще одне засідання робочої групи щодо остаточного вирішення вище зазначених питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь