Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З любов’ю до дітей

Дата: 03.06.2021 08:51
Кількість переглядів: 6818

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей, запроваджений з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони здоров'я дитини. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

Жодна дитина не повинна бути обділена увагою дорослих, зростати  у сім’ї, відчувати батьківську підтримку та  розуміння. Саме останній день травня та перший день червня для сільського  голови Валентини Ільницької були надзвичайно насиченими.

Фото без опису

     У переддень свята  Валентина Ільницька, Володимир Кучер разом із головою Житомирської обласної ради  Володимиром Федоренком, керівником апарату обласної ради Олександром Паламарчуком,  депутатами районної та обласної рад завітали до вихованців Тетерівського дитячого будинку-інтернату із словами привітань, подарунками та смаколиками.

Фото без опису

     1 червня спільно з головою райдержадміністрації Юрієм  Денисовцем Валентина Францівна відвідала у селі Буки  дитячий будинок сімейного типу родини Вікторії  та Миколи  Франькевичів,  у якій на вихованні перебувають діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Вони  спілкувалися з батьками – вихователями та дітьми, вручили солодощі та подарунки.     

Фото без опису

     В цей день,  сільський голова Валентина Ільницька прийняла участь у заходах  в різних куточках громади. Вона  привітала дітей зі святом,  побажала, щоб дитинство було яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра, а майбутнє світлим, мирним, безпечним та щасливим.

Фото без опису

       Побажання бути гордістю своїх батьків,  їх опорою, старанно навчатися, обрати вірний шлях в житті та  гарного літнього відпочинку, звучали для діток з вуст гостей свята: голови громадської ради Житомирської райдержадміністрації, голови благодійного фонду  «Добробут Полісся» Ірини Шевцової,  члена виконкому сільської ради, голови благодійного фонду «Ангели добра» Дмитра Нужди, які виступили спонсорами окремих заходів свята. Саме за їх сприяння у Денишівському та Високопічському дошкільних закладах  було організоване «Шоу мильних бульбашок», для дітей вразливої категорії громадян солодощі та подарунки.

Фото без опису

      Святковий настрій цього дня дарували  дітям окремі учасники художньої самодіяльності, працівники відділу культури та туризму сільської ради, закладів культури сіл територіальної громади. Окрасою свята стала театралізована вистава  за участю творчого колективу дітей Тетерівського будинку культури «Аліса в країні чудес».

Фото без опису

      Ігри, конкурси, розваги,  спортивні естафети, малюнки на асфальті, тематичні ранки, концерти  вистави захоплювали дітей упродовж святкового дня. Ще довго лунали дзвінкі  дитячі голоси, їх  щасливі емоції та  яскраві посмішки, в яких стільки щирості й довіри,що  розтане навіть  найсуворіше  людське серце – це, мабуть, найкраще, що могло б радувати погляд. Так, нехай не тільки в День захисту дітей,  а щоденно, щомиті кожен намагається зробити життя маленьких громадян нашої громади кращим, щасливим, мирним і безпечним.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь