Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

онлайн -курс для багатодітних мам

Дата: 23.02.2022 15:30
Кількість переглядів: 2172

     Житомирська обласна молодіжна громадська організація "Паритет" пропонує можливості для багатодітних мам!!! Запрошуємо до участі у безкоштовних, але ресурсних онлайн-зустрічах. Реєстрація на онлайн-курс "Тайм-менеджмент як антикризовий інструмент" триває до 23 лютого 2022р. Початок занять - 25 лютого о 19.00. Передбачається 3 зустрічі 25 лютого, 28 лютого, 4 березня 2022р.

   Тренеркою курсу є експертка і тренерка НДІ, підприємиця, мама Іванна Фединчук. Вона досліджує і практикує жіноче лідерство, підприємництво, особисту продуктивність і управління часом. Прагне, щоб в Україні було більше успішних жінок. Наша головна ідея - підтримати мам у непрості часи, допомогти відновити/покращити ресурсний стан та змістовно провести час разом. Усім, хто заповнить анкети до 24.00 23 лютого 2022р. організаторки надішлють посилання на приєднання до заходу та за потреби проінструктують, як зареструватися на платформі ZOOM.

     Заходи реалізуються у рамках конкурсу "Інноваційні гранти" за підтримки Уряду Канади у рамках проєкту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», що впроваджується організацією Пакт.

ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ ЗАПОВНІТЬ БУДЬ ЛАСКА ОН-ЛАЙН ФОРМУ

https://forms.gle/CiJE2aGoXzBcYaSj9

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь