Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 вересня - День усиновлення!

Дата: 29.09.2022 16:45
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення,  який співпадає з великим православним святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії.

     Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

      Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

        Я, також, дякую усім прийомним батькам, батькам-вихователям дитячих будинків сімейного типу,  опікунам/піклувальникам, які щодня безмежною любов’ю зігрівають серця дітлахів у своїх родинах, зціляють стражденні дитячі душі, надають впевненості у завтрашньому дні, виховують  їх гідними громадянами України.

      Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дітям своє серце, розділили з ними свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину.

      Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

      Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичу всім здоров’я, добра та благополуччя!

 

            

                                                                       З повагою   Тетерівський сільський голова

                                                                             Валентина ІЛЬНИЦЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь