Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів»

Дата: 19.05.2023 15:19
Кількість переглядів: 1262

18 травня в Тетерівській територіальній громаді відбулася зустріч з Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» в рамках проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у громаді».

Фото без опису

Захід розпочався вітальним словом від сільського голови Валентини Ільницької. В заході  взяли участь  голова ВГОІ «Правозахисна спілка інвалідів» Олександр Вознюк, юрист проєкту Дмитро Посунько, представники  соціальних служб громади, представники апарату громади та мешканці громади, в тому числі внутрішньо переміщені особи.

В ході зустрічі було обговорено Національну стратегію із створення бєзбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року, програму Державної стратегії забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2030 року, програму Стратегії державної політики щодо внутрішнього переміщення на період до 2025 року та ін. Також було обговорено питання щодо розвитку інфраструктурних об’єктів громади, домовилися про подальшу співпрацю та обмін контактами з метою проведення ряду  просвітницьких програм  для громадського сектору спільно з органами місцевого самоврядування.

Фото без описуДане дослідження реалізовуватиметься протягом року у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА», завдяки підтримці Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через проєкт  USAID «ГОВЕРЛА. 

Завдяки проведенню таких зустрічей, фокус-групових досліджень, опитуванню органів місцевої влади та місцевих інститутів громадського суспільства, буде підготовлено рекомендації покращення та опрацювання спільних ініціатив задля розвитку партнерства влади та громадськості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь