Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тетерівська територіальна громада отримала благодійну допомогу від Міжнародного благодійного фонду «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив» для облаштування житла ВПО

Дата: 21.07.2023 11:21
Кількість переглядів: 928

Тетерівська сільська рада прийняла участь в проєкті #ZMINA_2_0 міжнародного благодійного фонду  https://www.facebook.com/IZOLYATSIA завдяки чому було закуплено техніку та облаштовано житло для ВПО.

Загальна сума допомоги становить 138800 гривень (2 холодильники, 2 газові плити, 2 мікрохвильові печі, 2 електрочайники, 2 пральні машини, 2 бойлери, 2 душові кабіни). 

Щира подяка Міжнародному благодійному фонду «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив» та Європейському Союзу за надану невідкладну допомогу, яка зміцнила спроможність громади у створенні необхідних умов проживання  ВПО.   

Невідкладна допомога для населення відбувається в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 фонду IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives. за фінансової підтримки https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine

Зміст публікації є виключною відповідальністю Відділу освіти Тетерівської сільської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь