Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подарунок від Національної Асамблеї людей з інвалідністю отримали соціальні робітники КО «КУ «ЦСП» Тетерівської сільської ради», які надають соціальні послуги незахищеним категоріям населення Тетерівської сільської ради

Дата: 16.11.2023 10:13
Кількість переглядів: 118

     Соціальні працівники комунальної організації «Комунальна неприбуткова установа «Центр надання соціальних послуг Тетерівської сільської ради» охоплюють соціальними послугами чимало одиноких і хворих осіб похилого віку. При нормативі обслуговування на одного працівника у сільській місцевості від 6 осіб, в середньому, на одного соціального робітника приходиться від 8 до 12 осіб. Впродовж дня надавачі соціальної послуги догляд вдома проходять не один кілометр. Щоденно соціальні робітники приносять замовлення для своїх підопічних: продукти харчування, ліки, продовольчі товари, забезпечують контроль за станом їх здоров’я, сплачують комунальні послуги, тощо. Окрім цього, робітники надають допомогу у виконанні хатніх справ, допомагають прибрати будинок та прилеглу територію, займаються пранням, допомагають у приготуванні їжі.

Фото без опису

Безперечно, отримана технічна допомога у вигляді велосипедів, які було передано від Громадської спілки «Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» для соціальних робітників Тетерівської громади, сприятиме покращенню умов роботи, організації надання соціальних послуг, стане у нагоді під час виконання функціональних обов’язків із надання соціальної допомоги людям похилого віку, особам з інвалідністю, які опинились в складних життєвих обставинах.

Благодійна допомога отримана комунальним підприємством в межах реалізації проекту «Криза в Україні: Реагування та відновлення з урахуванням потреб людини з інвалідністю під керівництвом та за координації організацій осіб з інвалідністю, якій Громадська спілка «Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» реалізує спільно з Європейським Форумом з питань інвалідності.Фото без опису

Дякуємо за щедрість душі та небайдужість, адже добрі справи не залишаються непоміченими, оскільки допомога у цей нелегкий для всіх нас час – це не просто матеріальні цінності, а впевненість в тому, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь