Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про початок громадського обговорення проєкту стратегії розвитку Тетерівської громади та Плану заходів із її реалізації

Дата: 18.12.2023 14:43
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

З 18 грудня 2023 р. по 18 січня 2024 року відповідно до розпорядження сільського  голови від 12 грудня 2023 р. № 151-О «Про проведення громадських обговорень та слухань з обговорення проєкту стратегії розвитку Тетерівської громади та Плану заходів із її реалізації » проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Тетерівської  територіальної громади на період до 2027 року та Плану реалізації на 2024–2027 роки.

 

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні проєктні ідеї Плану заходів із реалізації стратегії на період 2024–2027 рр., їхнього змісту.  

 

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії (завантажити) та першого плану її реалізації (завантажити). Крім цього, друкований текст можна переглянути у Тетерівській сільській раді та в адміністративних будинках старост населених пунктів громади.

 

Просимо Вас до 18 січня 2024 року  включно на електронну адресу  надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно формуляру (завантажити) або (та) у формі картки технічного завдання проєктної ідеї (завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках населених пунктів Тетерівської громади.

 

19 грудня 2023 р. проводитиметься захід із громадського обговорення за адресою: с.Тетерівка, вул.Шевченка, 25б, початок о 10.00. Контактною особою з  питань громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Тетерівської територіальної громади та Плану заходів із її реалізації є Людмила Бродіна (тел.0967368360,               e-mail:  gromada.econ.invest@gmail.com). Можна взяти участь очно або підключитися дистанційно за посиланням: https://us06web.zoom.us/j/88693713765?pwd=q2T15EqWgew9wh9gVNtMoCpW7mlola.1

 

 В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд сесії Тетерівської cільської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю депутатів, старост, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування за експертною підтримкою громадської організації «Ендшпіль» в рамках її проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Цей захід не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.

 

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Тетерівська  територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь