Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційно-просвітницький захід "Захист персональних даних під час війни"

Дата: 12.03.2024 14:07
Кількість переглядів: 171

Для службовців органів місцевого самоврядування  Тетерівської сільської ради 12.03.2024 року захід провела  представниця ГО "Правозахисна асоціація" Фрірайтс"  Олена Коваленко разом з майором поліції Катериною Грабчук, старшими лейтенантами поліції Тетяною Кривенко та Ярославою Гірською  був проведений Інформаційно-просвітницький захід "Захист персональних даних під час війни".

Фото без описуМетою заходу було показати причини та наслідки використання персональних даних. Привернення уваги державної влади України, міжнародної та наукової спільноти до ризиків порушення приватності людини та необхідності проведення реформ у цій сфері.

Фото без описуПерсональні дані  під час війни - це те, де кожна людина може стати жертвою, незалежно від її місця перебування.

Було надано рекомендації, що можна зробити вже сьогодні, щоб вплинути на ситуацію, яка спровокувала негативні наслідки.

Фото без описуЦей захід став можливим завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми «Права людини в дії», яка виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

Для того, щоб отримати додаткову інформацію про діяльність USAID, просимо Вас звертатися до Відділу зв’язків з громадськістю Місії USAID в Україні за тел. (+38 044) 521- 57-53.

Також пропонуємо завітати на наш вебсайт: http://www.usaid.gov/ukraine, або на сторінку у Фейсбук: https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь