Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЕЗКОШТОВНА ДОПОМОГА при незапланованій вагітності

Дата: 27.03.2024 12:23
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

«Місія в Україну» -  це міжнародний благодійний фонд, який був заснований у 1998 році. Центральний офіс розміщений в м. Житомир, по вул. Старовільська, 29. Наші відділення розташовані і працюють майже в усіх районах Житомирської області. 


Протягом багатьох років МБФ «Місія в Україну» за підтримки Житомирської обласної державної адміністрації, міської ради та керівників ОТГ впроваджує програму підтримки жінок задля збереження здоров’я матері та дитини. Стикаючись з проблемою незапланованої вагітності жінки відчувають змішані почуття розчарування, страху, незахищеності. У більшості випадків вони не мають підтримки, не наважуються поділитися проблемою з рідними та вбачають аборт найкращим рішенням виходу з кризової ситуації. З початком широкомасштабного вторгнення і пов’язаних з цим страхів, втрат, особливих потреб, навіть, запланована і бажана вагітність може миттєво перетворитись на кризову.


Допомозі саме цим людям присвячує свою діяльність жіночій відділ МБФ "Місія в Україну". До нас звертаються жінки, які переживають душевний або фізичний біль, беззахисність, які не можуть самотужки вийти з кризової ситуації. Наше бажання - підтримати кожну жінку в складних життєвих обставинах. Ми завжди раді вислухати, зрозуміти та допомогти. Завдяки комплексному підходу до вирішення проблем та унікальності послуг через програми фонду більше 500 жінок області вже отримали допомогу у 2023 році. Усі послуги фонду є конфіденційними та безкоштовними.


Будь-яку проблему краще попередити, аніж вирішувати у кризі, тому ми пропонуємо консультації щодо планування сім'ї, побудови міцних стосунків між подружжям та проводимо профілактичні бесіди з молоддю з метою попередження небажаної вагітності та уникання ризиків для здоров'я. 


Програма профілактики ризикованих типів поведінки серед підлітків схвалена і рекомендована відділом освіти. Щодня кожен з нас ризикує: нехтуючи загальновідомими правилами поведінки та своїми обов’язками, перебігаючи дорогу на червоне світло, запізнюючись на навчання чи роботу та ін. Але найбільше ми ризикуємо у той приємний час, коли закохуємось. Адже тоді стаємо неуважними, беззахисними, вразливими, занадто відкритими та довірливими, хоча при цьому й залишаємось дуже милими. Трапляється і таке, що все швидко минає, лишаючи неприємні спогади та наслідки у вигляді хвороб, небажаної вагітності, аборту, безпліддя, депресії, самотності, болю… Тоді виникає питання, що ж робити? Як кохати і не помилятись? Чи існує 100%-ий тест на кохання? Як уникнути ризику і насолоджуватись життям?


Чіткі відповіді на ці та багато інших питань можна отримати абсолютно безкоштовно під час зустрічей з консультантами МБФ «Місія в Україну» та відвідавши курс з програми «Профілактика ризикованої поведінки», що розкриває питання з наступних тем: «Свобода сексу: правда та брехня!», «Свобода сексу та венеричні хвороби», «Людське життя – найголовніше диво!», «Правда про аборт і його наслідки». 


Навіть, в умовах війни, постійно відбуваються зустрічі з педагогічними, учнівськими, батьківськими колективами шкільних та дошкільних навчальних закладів з метою роз´яснювальної та профілактичної роботи щодо запобігання та усунення кризової ситуації, яка пов’язана із ризикованими типами поведінки серед молоді, а також поширенню інформації щодо надання безкоштовних послуг МБФ «Місія в Україну».
Висловлюємо подяку керівнику Тетерівської ОТГ за відкритість та готовність до співпраці з нашою громадською організацією для досягнення однієї із важливих цілей - привернення уваги українців до питань збереження репродуктивного здоров’я та народження бажаних і здорових дітей.


Запрошуємо відвідати нашу сторінку у мережі Фейсбук  https://www.facebook.com/misiavukrainu
Наші контакти: м. Житомир: 0674100529, 0631483086. Звертайтесь! Будемо раді вам допомогти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь