Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичний рейд по житловому сектору

Дата: 16.12.2016 08:37
Кількість переглядів: 964

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     Щоб нагадати громадянам правила пожежної безпеки в опалювальний сезон, 13 грудня рятувальники Житомирщини спільно із фахівцями соціальної служби Тетерівської територіальної об’єднаної громади та навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання сіл Дениші та Буки Житомирського району.

     Під час рейду учасники заходу завітали до сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та виховують неповнолітніх дітей. Особливу увагу вони зосередили на помешканнях громадян, де для обігріву активно використовується пічне опалення, а в господарських потребах - плити на твердому паливі. Вогнеборці роз’яснили селянам першочергові заходи, які слід здійснювати під час експлуатації опалювальних приладів, та правила безпечного розпалювання печей. Звернули увагу на заборону сушити поруч одяг чи ставити впритул до нагрівальних поверхонь меблі, що довелося побачити їм під час рейду.

    Господарям осель фахівці Управління ДСНС вручили пам’ятки з протипожежними заходами у побуті взимку, а малечі - кольорові листівки «Дітям про пожежу» з інформацією про те, як убезпечити дітвору під час новорічних канікул.

   У рамках пожежно-профілактичного відпрацювання фахівці Служби порятунку «101» та навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності завітали до Денишівської загальноосвітньої школи. Діти прослухали цікаву і змістовну розповідь про те, як саме потрібно діяти при виникненні пожежі та як правильно користуватися вогнегасником. Із цікавістю переглянули навчальний фільм про вибухонебезпечні знахідки та роботу піротехніків ДСНС. А для закріплення вивченого матеріалу провели вікторину. За правильні відповіді кожен знавець отримував сувенірну та навчальну продукцію.

     Також мешканці сіл змогли цього дня отримати консультації з питань пожежної безпеки під час візиту рейдовиків до територіальної громади.

 

Начальник Житомирський РВ

Управління ДСНС України

 у Житомирській області

С.С.Якубенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь