Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ ПІДРЯДНИКИ!

Дата: 28.06.2018 13:31
Кількість переглядів: 3470

      Громадська організація «Молодь - безпека та справедливість» та Програма розвитку ООН «Відновлення і розбудова миру» цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з до­брою репутацією надати запечатані цінові пропозиції для вико­нання робіт у межах мікропроекту «Будівництво (встановлен­ня) дорожніх зупинок громадського транспорту на території Тетерівської територіальної громади Житомирського району Житомирської області».

 

   Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об'єктах подібного або вищого рівня складності. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за адресою: Житомирський район, село Тетерівка, вул. Шевченка, 25 (приміщення сільської ради, Вандяєв 0.0.) або у голови ГО «Мо­лодь - безпека та справедливість», тел. 067-946-61-47.

 

     Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж шістдесяти днів з дати розкриття конкурсних пропозицій і повинні бути в за­печатаному вигляді та доставлені за вищевказаною адресою не пізніше ніж 16 липня 2018 року. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

    Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за вищевказаними адресою або телефоном.

     Розкриття конкурсних пропозицій відбудеться 17 липня 2018 року об 11.00 за адресою: Житомирський район, село Тетерівка, вул. Шевченка, 25, приміщення Тетерівського будинку культури.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь