Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завершується реалізація грантового проекту «Відпочинкова зона в парку с.Дениші»

Дата: 22.04.2021 09:32
Кількість переглядів: 4850

В рамках програми активні громадяни в листопаді 2020 року в громаді створено ініціативну групу щодо впровадження проектів соціальної дії у рамках програми «Активні громадяни».

У грудні місяці 2020 року ініціативною групою було написано та подано 4 проектні заявки  до ГО «Інститут Креативних Інновацій», що виступає партнером програми «Активні громадяни» від Британської ради.

Фото без описуЗа результатами відбору, Британською радою було відібрано на фінансування один з чотирьох проектів, а саме: «Відпочинкова зона в парку с.Дениші», менеджером якого являється Олег Ільницький. Загальний бюджет проекту становить 30000,00 грн.

Фото без описуПартнерами  проекту виступала місцева влада, що співфінансувала даний проект у розмірі 8000,00 грн та КП «Тетерів 2017» Тетерівської сільської ради, що власними силами виконувало роботи з благоустрою, зварювальні роботи по встановленню лав та смітників, а також здійснювало розчистку даного парку.

Фото без описуДо реалізації проекту долучилися також місцеві жителі, сільський голова, депутати сільської ради та працівники органу самоврядування, які взяли участь в розчистці парку. Також до парку завезено відсів, де найближчим часом заплановано  висипання доріжок.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь