Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем незалежності!!!

Дата: 24.08.2022 10:24
Кількість переглядів: 1493

Фото без опису

Дорогі жителі громади!

  Щиро вітаємо Вас із 31-ю річницею незалежності України!

   Це свято важливе для кожного українця, для тих, хто стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

   31-у річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати зі зброєю в руках, боронячи від агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй, Богом даній землі. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу - мати «свою правду, і силу, і волю…». Це - велика честь і велика відповідальність перед прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

   Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додає енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. Нехай  наш прапор завжди гордо майорить над Україною, а  свято Незалежності духмяним серпневим запахом зібраного хлібу принесе у наш спільний український дім щастя і добро, порозуміння та злагоду, мир та любов!

   Зі святом Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь