Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем незалежності!!!

Дата: 24.08.2022 10:24
Кількість переглядів: 1467

Дорогі жителі громади!

  Щиро вітаємо Вас із 31-ю річницею незалежності України!

   Це свято важливе для кожного українця, для тих, хто стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

   31-у річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати зі зброєю в руках, боронячи від агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй, Богом даній землі. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу - мати «свою правду, і силу, і волю…». Це - велика честь і велика відповідальність перед прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

   Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додає енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. Нехай  наш прапор завжди гордо майорить над Україною, а  свято Незалежності духмяним серпневим запахом зібраного хлібу принесе у наш спільний український дім щастя і добро, порозуміння та злагоду, мир та любов!

   Зі святом Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь