Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ З ОСОБЛИВОСТЯМИ

Дата: 12.02.2024 08:54
Кількість переглядів: 119

ОБҐРУНТУВАННЯ

ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

09.02.2024 року в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» розміщено оголошення щодо закупівлі «Деревина дров’яна непромислового використання» КОД ДК 021:2015 03410000-7 Деревина (UA-2024-02-09-006558-a) за процедурою відкриті торги (з особливостями) очікуваною вартістю 275000,00 (Двісті сімдесят п’ять тисяч гривень 00 копійок), в т.ч. ПДВ.

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня  2020 року № 1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості щодо закупівлі «Деревина дров’яна непромислового використання» КОД ДК 021:2015 03410000-7 Деревина (UA-2024-02-09-006558-a),  повідомляємо:

Обґрунтування доцільності закупівлі. У зв’язку з необхідністю забезпечення продовження опалювального сезону у закладах освіти Відділу освіти Тетерівської сільської ради Замовник повинен, зокрема, забезпечити себе необхідним твердим паливом.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги закупівлі визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичної витрати у попередньому році та обсягу фінансування.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення.  Очікувана вартість обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін, визначеного на базі цін постачальників та враховуючи аналіз ринкових цін та визначена в розмірі 275000,00 (Двісті сімдесят п’ять тисяч гривень 00 копійок), в т.ч. ПДВ.

Розмір бюджетного призначення затверджено тимчасовим кошторисом Відділу освіти Тетерівської сільської ради.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Додається окремим Додатком

 

ДОДАТОК  2

до тендерної документації 

 

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики

предмета закупівлі

                                                        Т Е Х Н І Ч Н І   В И М О Г И

Предмет закупівлі: код за ДК 021:2015 – 03410000-7 Деревина.

Деревина дров’яна непромислового використання.

 

 

Назва товару

Кількість

Деревина дров’яна непромислового використання

220 м3

 

Якість деревини повинна відповідати ТУУ 16.1-00994207-005:2018 «Деревина дров’яна. Класифікація, облік, технічні вимоги». Наявність сертифікату FSC, що засвідчує, що лісова продукція надходить з лісів, ведення господарства в яких здійснюється на принципах невиснажливого, постійного і неперервного лісокористування, з врахуванням питань охорони довкілля, збереження біорізноманіття, інтересів працівників лісу та місцевого населення.

            Деревина дров’яна непромислового використання 2-ї групи.

Учасник має забезпечити поставку деревини у вигляді колод, полін, довжиною від 1 до 1,9 метрів (граничне відхилення по довжині ±0,05 м), товщиною від 2 см і більше (допускається наявність деревини товщиною від 2 см до 7 см в обсязі – 5%, від 8 см і більше – 95%).

Деревина може бути як з корою, так і без кори.

Деревина  дров’яна повинна  бути  очищена  від  сучків. Висота сучків, що лишилися, не повинна перевищувати 3 см. Деревина не повинна бути обгорілою.

Деревина дров’яна повинна постачатися за рахунок Учасника-переможця. Учасник-переможець самостійно проводить навантаження та розвантаження деревини. Вартість навантаження, розвантаження,  доставки  деревини, а також витрати на страхування, податки та збори, та інші витрати повинні бути включені до ціни товару.

Поставка деревини дров’яної повинна здійснюватися  в робочі години ( з 08 год. до 17 год.) партіями за заявкою Замовника – протягом 10 (десяти) календарних днів з моменту отримання замовлення Учасником-переможцем від Замовника. Поставка деревини здійснюється в обсягах, зазначених у заявці Замовника, що складається відповідно до фактичної потреби. При поставці товару повинні надаватися супровідні документи, що підтверджують його походження, якість, відповідність ДСТУ, ТУУ. При прийманні товару його обсяг має відповідати обсягу, який зазначений у супровідних документах. Приймання товару за кількістю та якістю здійснює представник Замовника.

 

Термін поставки – до 30 березня 2024 року.

 

Підпорядковані заклади Замовника:

Назва

Адреса

Кількість товарів

1

Денишівський ліцей    ім. В.Г. Бондарчука

Житомирська область, Житомирський район,                  с. Дениші, вул. Садова 5

170 м3

2

Тетерівський ліцей

Житомирська область, Житомирський район,                  с. Тетерівка, вул. Шевченка 27А

50м3

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь