Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День бюджету в Тетерівській громаді

Дата: 10.06.2024 16:28
Кількість переглядів: 112

Фото без описуВ четвер, 06 червня 2024 року в приміщенні будинку культури с.Тетерівка відбувся пізнавальний захід «День бюджету громади».

В зустрічі взяли участь сільський голова Валентина Ільницька, представниця Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» Тетяна Романова, експерт із залучення громадськості Житомирського регіонального офісу USAID «ГОВЕРЛА» Юрій Манілов,  учні старших класів Тетерівського, Денишівського та Високопічського ліцеїв,  мешканці громади.

Фото без описуВ рамках кампанії для учнів старших класів трьох ліцеїв Тетяною Романовою та начальником фінансового відділу Вірою Книш  було проведено урок бюджетної партисипації. Учні ліцеїв, а також всі присутні мали змогу ознайомитися зі складовими формування бюджету, а саме: звідки в бюджеті беруться кошти та куди вони витрачаються.

Фото без опису

Відділом культури і туризму Тетерівської сільської ради проведено міні-виставу «Як Кайдаші бюджет ділили». Організаторами заходу також проведено вуличний збір пропозицій до бюджету громади на 2025 рік та вікторину про бюджет для всіх відвідувачів.

Під час проведення заходу всі учасники отримали інформаційний буклет «Бюджет для громадян 2024», який заздалегідь було розроблено в рамках проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я».

Фото без опису

Нагадуємо, що в січні 2024 року Тетерівська сільська рада стала учасницею проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я» , що впроваджується Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт  USAID “ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь