Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді розпочинається реалізація двох грантових проєктів

Дата: 28.06.2024 14:55
Кількість переглядів: 160

Тетерівська територіальна громада відібрана для реалізації проєкту «Зростаймо разом «Ініціатива «Молодіжний працівник - Львів, Житомир, Полтава», що реалізується Фондом розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр».

19 червня 2024 року в громаді відбулася ознайомча зустріч з проєктом.  Участь у проєкті дасть змогу представникам громади пройти сертифіковану програму навчання Міністерства молоді і спорту «Молодіжний працівник», сприятиме розробці та впровадженню ефективної молодіжної політики, тим самим покращуючи залучення молоді до процесів прийняття рішень та управління в громаді.

Фото без описуПаралельно з даним проєктом в громаді буде реалізовуватися проєкт «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях».

Проєкт передбачає участь у воркшопах та навчальних семінарах із планування проєкту, розробку методології впровадження молодіжної політики в громаді та інші заходи. 

26 червня 2024 року представники Фонду розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр» знову завітали до Тетерівської громади з метою обговорення подальших кроків  впровадження та реалізації проєкту зі створення Молодіжної ради, яка стане ініціатором змін і зможе функціонувати як ефективний дорадчий орган в громаді, аналізувати ситуацію в громаді через призму молоді.

Фото без описуЦей захід було проведено Фондом  розвитку  громадських організацій  «Західно-український ресурсний центр» в рамках проєкту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях», та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь