Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чисте довкілля - справа кожного!

Дата: 22.07.2024 11:50
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Шановні жителі громади, скажіть, будь ласка, чи приємно вам ходити гарними чистими вулицями? А чи приємно ходити вулицями, обабіч яких бур’яни та хащі? Ми впевнені, що більшості із вас це неприємно. Але, на жаль, таки є ще у нашій громаді такі люди, яким усе байдуже…


Кожного року навесні, влітку, восени ми неодноразово нагадуємо і наголошуємо про важливість благоустрою території. Адже чисті охайні вулиці, присадибні ділянки – це запорука не тільки гарного настрою, краси, а й здоров’я вашого та ваших односельців.


Сьогодні ми ВКОТРЕ просимо усіх навести лад на своїх земельних ділянках, біля житлових будинків, покинутих садиб та присадибних ділянках! 
Якщо ви займаєте городи біля нежилих будівель – ви зобов’язані тримати в порядку і дані подвір’я і прилеглі до них території!


Нагадуємо, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів (ст. 152 КУпАП) тягнуть за собою накладання штрафу на громадян і посадових осіб від 20-ти до 80-ти неоподаткованих мінімумів доходів громадян та на громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 50-ти до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.


Ми не ставимо за мету отримати побільше коштів від сплати штрафів вами, тому знову просимо, попереджаємо і сподіваємося на ваше розуміння і позитивний результат.
Подбайте про здоров’я своє і своїх близьких та про затишок у рідних села!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь