Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Тетерівській громаді триває процес створення Молодіжної ради

Дата: 16.09.2024 15:14
Кількість переглядів: 109

Минулого тижня, 12-13 вересня, в Тетерівській громаді відбувся дводенний семінар для молоді громади. Захід проведено у співпраці з Фондом розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр» в рамках проєкту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях».

Фото без описуПід час семінару молодь громади ознайомилася з рядом тем, що стосуються ролі Молодіжної ради у реалізації молодіжної політики в громаді, методами формування Молодіжної ради, її роллю, обов’язками та повноваженнями.

Фото без описуУчасниками тренінгу спільно з тренерами Надією Горбатюк та Владиславом Барановським  обговорено також актуальну тему щодо методів залучення громадян до процесу ухвалення рішень і практики демократії участі.

Фото без описуПротягом двох насичених днів молодь громади брала участь у різних фокус-групах, що дало розуміння ролі Молодіжної ради у реалізації молодіжної політики в громаді.

Фото без описуДаний проєкт реалізується Фондом розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр» в рамках проєкту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь