Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з представниками Регіонального офісу   «U-LEAD з Європою» в Житомирській області

Дата: 22.10.2024 15:59
Кількість переглядів: 17

18 жовтня в Тетерівській громаді відбулася важлива зустріч між представниками органів місцевого самоврядування  та Регіональним офісом «U-LEAD з Європою».

Захід мав на меті обговорити роботу Програми  «U-LEAD з Європою», яка спрямована на розвиток громад через підвищення кваліфікації їхніх представників.

Фото без описуКерівник регіонального офісу «U-LEAD з Європою» Василь Невмержицький та радниця із питань муніципального управління та фінансів Оксана Левківська представили можливості Програми та наголосили на важливості участі у заходах, що проводяться «U-LEAD з Європою». Особливу увагу приділили онлайн-зустрічам «СЕРЕДА з U-LEAD», на яких обговорюються сучасні виклики розвитку громад та досвід успішних кейсів. Це є гарною нагодою для громад отримати цінні знання та досвід для покращення місцевого управління.

Фото без опису

Представники Тетерівської громади, в свою чергу, розповіли про проблеми, з якими стикаються та поділилися успіхами в реалізації міжнародних проєктів, зокрема співпраці з проєктом USAID «ГОВЕРЛА».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь