Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 Червня, 2020 р., 10:24
КП "Тетерів 2017" нагадує реквізити та просить сплатити за вивіз твердих побутових відходів з населених пунктів громади. Заборгованість населення по сплаті за сміття станом на 01.06.2020р. становить більше 384 000 грн.  В разі несплати населенням коштів за вивіз ТПВ, комунальне підприємство буде змушене не заключати договора з підприємствами, які мають право на збір та вивіз сміття.
12 Червня, 2020 р., 09:11
Тетерівська сільська рада звертається з проханням до всіх землекористувачів та землевласників земельних ділянок на території Тетерівської ОТГ, які набули статус пенсіонера, з’явитись до Тетерівської сільської ради з оригіналом та копією пенсійного посвідчення, паспорта та ідентифікаційний кода для оформлення пільги по сплаті земельного податку.
10 Червня, 2020 р., 15:31
 для переходу натисніть на зображення
18 Травня, 2020 р., 11:18
Сама уразлива категорія населення - літні люди, а до найбільшої групи ризику входять громадяни за 80 років. Вони наразі особливо потребують допомоги, адже саме їм виходити з помешкань заборонено категорично. У Тетерівській об’єднаній територіальній громаді багато самотніх стареньких, яким необхідна підтримка. Тому соціальні робітники комунальної організації «КНУ «Центр надання соціальних послуг» Тетерівської сільської ради» впродовж минулого тижня доставили гуманітарну допомогу підопічним (одиноким пенсіонерам, особам з інвалідністю, дітям війни) у вигляді одягу та взуття.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь