Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Березня, 2021 р., 13:22
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських обговорень щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Тетерівка , Житомирської області, Житомирського району.    
11 Березня, 2021 р., 10:24
Ще один соціально-значущий об’єкт відкрили в Тетерівській громаді. Сучасний стоматологічний кабінет відтепер працюватиме в селі Висока Піч. Минуло лише 2 місяці після приєднання села Висока Піч з прилеглими населеними пунктами до Тетерівської сільської ради. І ось вже маємо першу ластівку в справі наближення якісної медичної допомоги до жителів цих сіл. Надалі заплановано низку вагомих кроків щодо покращення життя наших земляків.
09 Березня, 2021 р., 14:32
15 лютого та 01 березня 2021 р. за ініціативи Тетерівського сільського голови п. Ільницької В.Ф. відбулися семінари-тренінги із новопризначеними старостами громади. Перед присутніми виступив приватний нотаріус Віктор  Доброльожа, яким презентував спеціально підготовлений для цієї мети (як в паперовому, так і в електронному форматах) Методичний посібник з питань вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування Житомирського району. При цьому особливу увагу приділялося повноваженням (компетенції) посадових осіб органів місцевого самоврядування в частині вчинення ними нотаріальних дій (у першу чергу ? при посвідченні заповітів та/або довіреностей), подання інформації щодо них (заповнення заяв згідно Додатку 1) до Єдиного реєстру довіреностей та Спадкового реєстру відповідно, веденню реєстру нотаріальних дій тощо.
08 Березня, 2021 р., 08:22
02 Березня, 2021 р., 09:27
Будь-яка допомога відіграє значну роль у захисті та забезпеченні благополуччя соціально незахищених верств населення громади, особливо, коли це стосується інвалідів та малозабезпечених громадян. Тетерівська сільська рада та комунальна організація «Комунальна неприбуткова установа «Центр надання соціальних послуг» Тетерівської сільської ради» продовжують співпрацю із благодійними організаціями та фондами з метою передачі гуманітарної допомоги вразливим верствам населення.
02 Березня, 2021 р., 08:36
Шановні жителі громади, раді вам повідомити починаючи з березня місяця щочетверга в Тетерівській сільській раді почне дистанційний прийом громадян приватний нотаріус Доброльожа Віктор Віталійович! Для запису на онлайн прийом звертайтесь до старостату або за номером телефону який вказано в повідомленні.
21 Січня, 2021 р., 16:21
- зняте питання на доопрацювання  "Про затвердження місцевої, цільової Програми пітримки сім'ї, забезпечення гендерної рівності на 2021-2022роки."

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь