Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

18 Травня, 2021 р., 13:18
Відділ культури і туризму Тетерівської сільської ради запрошує дітей та молодь до участі в обласному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі "Сонячні промінчики".
18 Травня, 2021 р., 10:30
06 травня  2021 р. житель с. Катеринівка  Тетерівської  ОТГ одним із перших скористався можливостями  онлайн-послуги «Безоплатна консультація нотаріуса», а саме без виїзду до Житомира, безпосередньо в приміщенні Корчацького старостату, швидко, якісно та абсолютно БЕЗоплатно поспілкувалася із нотаріусом Віктором Доброльожею. Сеанс відеоконференції забезпечували керівник ЦНАПу п. Діжа М.А. та Корчацький староста п. Умінський В.П.
11 Травня, 2021 р., 14:46
Увага! Друзі, нам потрібна ваша допомога! Тетерівська територіальна громада є учасником конкурсу "Наша громада". Для перемоги потрібно:
08 Травня, 2021 р., 10:56
В Тетерівській школі відбулась презентація посібника для молодших школярів "Дітворі про Правила Дорожнього Руху", який створили члени команди "АвтоЛад" в рамках завдання І етапу Всеукраїнського змагання з безпеки дорожнього руху "Хештег-Марафон-2021".
28 Квітня, 2021 р., 15:33
У Тетерівській ОТГ за рахунок коштів сільської ради було розпочато ямковий ремонт дороги по вулиці Шкільна в селі Тетерівка. Технологія ямкового ремонту доріг полягає у тому, що пошкоджену площу асфальтного покриття видаляють за допомогою асфальтної фрези, а на її місце кладуться нові шари.
22 Квітня, 2021 р., 09:32
В рамках програми активні громадяни в листопаді 2020 року в громаді створено ініціативну групу щодо впровадження проектів соціальної дії у рамках програми «Активні громадяни».
20 Квітня, 2021 р., 08:20
У Тетерівській громаді зробили черговий крок до наближення медицини до кожного громадянина. У п’ятницю, 16 квітня, відбулося урочисте передавання сучасних телемедичних комплексів, які вкрай необхідні для сільської медицини. Дана подія стала можливою, завдяки підтримці Тетерівського сільського голови, Житомирської облдержадміністрації. Закуплене обладнання забезпечать можливість вчасно надавати медичну допомогу жителям і діагностувати певні види захворювань, як під час звернення в амбулаторію, так і під час консультації вдома. Це важливо для людей, які за певних хвороб не можуть звернутися в амбулаторію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь