Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

18 Листопада, 2021 р., 09:26
Гмінна Яблона безоплатно передала  Тетерівській територіальній громаді автомобіль швидкої медичної допомоги для надання невідкладної медичної допомоги мешканцям прилеглих населених пунктів. Базуватись автомобіль буде в амбулаторії села Дениші. Висловлюємо щиру подяку вуйту гміни Яблонна!
10 Листопада, 2021 р., 11:07
Боротьба зі стихійними сміттєзвалищами продовжується. На цей раз було ліквідовано сміттєзвалище на початку села Буки. Працівники КП «Тетерів 2017» прибрали територію близько 0,15 га та вивезли 4 машини сміття загальним об’ємом 26м³.
10 Листопада, 2021 р., 09:33
Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, збагачуючи культуру та зберігаючи традиції нашої громади! Щиро і сердечно вітаємо вас зі святом!
05 Листопада, 2021 р., 13:45
Тетерівську територіальну громаду 4 листопада відвідала Міністерка соціальної політики України Марина Лазебна з заступником Житомирської ОДА Віктором Градівським. На базі громади було проведено круглий стіл на тему «Формування соціального сервісу у громадах: можливості та виклики». До круглого столу долучилися представники профільних структурних підрозділів Житомирської облдержадміністрації, громадські організації та територіальні громади.
05 Листопада, 2021 р., 09:52
Апарат Тетерівської сільської ради разом з КП Тетерів 2017 долучився до глобального проєкту "GreeningPlanet". Біля сільської ради в с.Тетерівка було висаджено 170 дерев які покладуть початок майбутньому парку. Мета проєкту - відновити екосистему Землі. Об'єднати людей планети. У кількості - 100млн дерев та 100 млн людей до 2023року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь