Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 Лютого, 2022 р., 15:30
     Житомирська обласна молодіжна громадська організація "Паритет" пропонує можливості для багатодітних мам!!! Запрошуємо до участі у безкоштовних, але ресурсних онлайн-зустрічах. Реєстрація на онлайн-курс "Тайм-менеджмент як антикризовий інструмент" триває до 23 лютого 2022р. Початок занять - 25 лютого о 19.00. Передбачається 3 зустрічі 25 лютого, 28 лютого, 4 березня 2022р.
23 Лютого, 2022 р., 13:22
Дякуючи старостам та депутатам Тетерівської сільської ради від політичної партії «Наш Край», було відновлено роботу аптечного пункту  в селі Дениші по вулиці Вишнева, 4 (приміщення амбулаторії). В аптеці «Первоцвіт Фарм» діють урядові проекти як: доступні ліки, пільгові рецепти, лікарняна каса, , чорнобильські рецепти.
23 Лютого, 2022 р., 09:15
Співробітники СБУ отримали розмови бойовиків так званих «ЛНР» і «ДНР», які у лютому 2022 року почали ескалацію подій на Донбасі. На оприлюднених записах чути, як терористи та мешканці тимчасово окупованих територій:
21 Лютого, 2022 р., 14:06
На запрошення сільського голови  нотарісом Доброльожею В. було поінформовано депутатський корпус , старост та всіх присутніх на сесії щодо актуальних змін до земельного та податкового законодавства в частині продажу або дарування земельних паїв. ознайомитися з основними тезами виступу можна за посиланням на сайті районного тижневика "приміське життя :
16 Лютого, 2022 р., 13:51
Відсьогодні в офіційному календарі  з’явилося нове державне свято, встановлене Указом Президента України,  – День єднання, яке має на меті консолідувати українське суспільство, зміцнити  його стійкість  в умовах зростання гібридних загроз.
10 Січня, 2022 р., 16:29
В усіх регіонах країни рятувальники проводять попереджувальну роботу, аби запобігти нещасним випадкам на водоймах у зимовий період. Та попри численні застереження, люди продовжують наражати свої життя на небезпеку. Хтось це робить заради кількох рибин. Дехто вважає, що легкого морозу достатньо, аби найближчий ледь замерзлий ставок можна було б використовувати як ковзанку. Кожен цей випадок - не лише порушення правил безпеки і байдуже ставлення до свого здоров'я, а й поганий приклад дітям.
06 Січня, 2022 р., 10:53
До сільської ради с.Тетерівка завітали колядники - учасники студії "Голос" під керівництвом Валентини Теплої. До них приєднались співробітники поліції Житомирського району. Веселими колядками вони сповістили про народження Сина Божого та привітали колектив сільської ради. На знак вдячності сільський голова Валентина Ільницька пригостила дітей солодощами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь