Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 Серпня, 2019 р., 09:23
Друзі, а ви знали що в нашій ОТГ ви можете замовити екскурсію?? На вас чекають велетенські дуби які бачили козаків,унікальні ящірки, фантастичний вид на дамбу, острі та захоплюючі скелі та багато, багато іншого, а досвідчені екскурсоводи покажуть та розкажуть про всі ці цікавинки!!!
05 Серпня, 2019 р., 08:47
Мешканці та гості громади мали можливість гарно, смачно, драйвово і водночас релаксуючи, провести суботній день всією родиною! Адже, занять для душі знайшлося для кожного: святковий концерт за участю місцевих талантів та гостей свята вокального дуету Яремчуків, вокально-фольклорного ансамблю "Вербиченька", парад красунь, конкурси "Найкраща господиня" та "Найкращий двір", ярмармарково-виставкова локація, дитяча зона з різноманітними конкурсами, атракціонами, батутами та солоденькими смаколиками. Ну, а дорослу аудиторію, не міг не порадувати гастрономічний клондайк.  День села Дениші - відпочинок для всієї родини!!!
01 Серпня, 2019 р., 10:00
25.07.2019 року до Тетерівської ОТГ завітала польська делегація. 
18 Липня, 2019 р., 13:47
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських обговорень щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки під розміщення житлового будинку та господарських будівель  в с.Корчак ,Житомирської області, Житомирського району.    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь