Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 Червня, 2019 р., 13:54
Шановні земляки! У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї. Зі святом вас, дорогі земляки!
27 Червня, 2019 р., 08:15
13 липня 2019 року в с.Перлявка (берег річки Тетерів) Житомирського району відбудеться Другий обласний рибний фестиваль "Fish Food Fest". Гарантуємо чудовий настрій і незабутні враження!!! У програмі: - змагання з рибної ловлі, - єдині в Україні перегони раків, - катання на човнах та сапах, - рибний кулінарний батл та частування стравами з риби, - запуск повітряних зміїв "Летючі риби", - дитяча ігрова зона та релакс-зона, - сімейні змагання «Тато, мама, я – рибальська сім’я», - концертна програма.
21 Червня, 2019 р., 11:52
Вітаємо жителів села Тетерівка з маленькою перемогою. Спільними зусилями жителів села, виконавчого комітету Тетерівської ОТГ та Житомирської міської ради, вже сьогодні 21 червня на приміському маршруті №126 з’явилися новенькі автомобілі.
13 Червня, 2019 р., 09:31
12 червня в місцевому ЦПМСД села Дениші Тетерівської об’єднаної територіальної громади відкрився  сучасний стоматологічний кабінет. Кваліфікований спеціаліст з багаторічним стажем Савчук Ігор Миколайович буде надавати послуги місцевим жителям. Дні прийому понеділок – середа – п’ятниця(можуть корегуватись). Нагадаємо, що не так давно було проведено капітальний ремонт ЦПМСД та відкрито аптечний пункт і денний стаціонар.
12 Червня, 2019 р., 14:52
В зв’язку з зверненням жителів с.Тетерівка до Тетерівської сільської ради щодо перевізника ТОВ «Залізний Пегас» який обслуговує маршрут №126 Тетерівка-Польова та розпорядження Житомирської обласної державної адміністрації від 29.05.2019 року №197 «Про впорядкування мережі автобусних маршрутів загального користування» а саме: виключити з мережі міжміських та приміських автобусних маршрутів загального користування, які не входять за межі території Житомирської області, затвердженої розпорядженням голови обласної адміністрації від 13.01.2017 №5, такі автобусні маршрути: №104, 106,110, 121, 121-а, 125, 126, 127, 167, 169 (для ознайомлення з розпорядженням натисніть тут), закликаємо небайдужих громадян долучитись до обговорення та вирішення цього питання 15 червня 2019 року об 11:00 годині у будинку культури с.Тетерівка за участю начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Підпокровного Костянтина Володимировича.
03 Червня, 2019 р., 16:33
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських обговорень щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки, по вул.Чуднівська 1-а в с.Корчак  Житомирського району для будівництва та обслуговування будівельних громадських та релігійних організацій 
28 Травня, 2019 р., 11:43
На території скеледрому в селі Дениші Житомирського району активно тривають зйомки телесеріалу «Слов’яни».
27 Травня, 2019 р., 09:51

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь