Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 Жовтня, 2018 р., 10:54
18 жовтня в будинку культури с.Тетерівка було особливо людно, гамірно і весело ), - нагороджували переможців Лего-конкурсу.  У молодшій віковій групі перемогу виборов Котвіцький Іван (Денишівський ДНЗ "Сонечко"), у середній - Герман Діомід (Тетерівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), у старшій - Зіновчук Софія (Тетерівська ЗОШ І-ІІІ ступенів). Загалом участь у конкурсі взяли близько 100 діточок з с.Тетерівка, с.Дениші та м.Житомир. 
19 Жовтня, 2018 р., 12:37
На території Тетерівської об'єднаної територіальної громади за підтримки "Програми розвитку ООН в Україні" було закінчено встановлення вісьми громадських зупинок дорожнього транспорту. Нові зупинки зьявились в селах Тетерівка, Перлявка, Корчак, Дениші, Ульянівка, Нова Рудня, Буки.
19 Жовтня, 2018 р., 10:15
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських слухань щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва  житлового будинку та господарської будівлі     в с. Тетерівка,Житомирської області, Житомирського району.    
19 Жовтня, 2018 р., 08:52
Свято розпочалося з дефіле Військового оркестру, показового вишколу Рою «Скажені Шершні» (ЗОШ с.Тетерівка, військово-патріотична гра «Джура») та виступу представників Житомирського осередку «Пласт». Всі бажаючи змогли спробувати свої сили, долучившись до старовинної козацької забави, покататись на підводі та скуштувати козацьких страв у фойє будинку культури від установ та організацій с.Тетерівка, с.Дениші та с.Буки. Після частувань гостей було запрошено до глядацької зали познайомитись з виступами творчих колективів в рамках Фестивалю.
12 Жовтня, 2018 р., 08:05
Завершено капітальний ремонт дороги по вул. 40-річчя Перемоги с.Тетерівки. Вона з'єднується з нещодавно відремонтованою вулицею Космонавтів, тим самим утворює сполучення від траси до церкви, школи та садочка, що є дуже зручно для мешканців села.
11 Жовтня, 2018 р., 09:11
Головний спеціаліст економічно-інвестиційного відділу  Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь