Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 Серпня, 2018 р., 09:37
Від щирого серця вітаємо вас із Днем Державного Прапора України та величним святом - Днем незалежності України!
23 Серпня, 2018 р., 08:31
19 серпня 2018 року в рамках співпраці з Гміною Яблонною представники Тетерівської громади взяли участь у святі врожаю "Дожинки". Свято розпочалось урочистою ходою, де представники сіл гміни продемонстрували дожинкові вінці. Для гостей відбулась святкова меса та концерт.
22 Серпня, 2018 р., 12:34
Літо, нарешті згадало, що воно - літо, і порадувало нас теплом. Тому саме час вирушати на відпочинок до озера або річки всією сім'єю.
18 Серпня, 2018 р., 10:21
Шестиметровий контур герба та 20-метровий прапор розгорнули на скелях у с. Дениші. У такий незвичний спосіб Тетерівська громада приєдналася до телевізійного флешмобу з нагоди 27-річниці незалежності України.
16 Серпня, 2018 р., 10:02
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських слухань щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд    в с. Буки вул.. Гагаріна, 1-А, Тетерівської сільської ради Житомирського району.
16 Серпня, 2018 р., 10:01
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських слухань щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд    в с. Буки ,  Тетерівської сільської ради Житомирського району.
16 Серпня, 2018 р., 09:58
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських слухань щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд    в с. Нова Рудня, вул.. Загородня, 10,  Тетерівської сільської ради Житомирського району.
15 Серпня, 2018 р., 13:56
Спеціаліст I категорії служби у справах дітей та сім'ї Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь